2777
2789
عنوان

انقدر ازش بد ديدم كه ميگم كاس بره همكار خانمش ٤٠سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 43 پست

نمیخوام نگرانت کنم ولی بکی از همکارهای منم که خانم چهل ساله هستند با همین کارا قاپ رییس سی سالمون رو دزدید و رو زندگیش آوار شد. مرده  زن و دوتا بچه داره و خانم همکارمم دوتا بچه داره. هرچند که این یکی مطلقه ست.

ولی از زنای متاهل هم بعید نیست دنبال ... باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر. ... خیلی تحمل داری من فکرشو میککنم منفجر میشم😦خداصبرت بده عزیزم .. منم شرایط تورودارم تاپیک قبلیتو خوندم دلم میخادشوهرم خیانت کنه طلاقذبگیرم اخه دوسش ندارم ی پسر11ماهه دارم

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
 خواهر. ... خیلی تحمل داری من فکرشو میککنم منفجر میشم😦خداصبرت بده عزیزم .. منم شرایط تورودارم ...

من دوستش داشتم ولي انقدر اذيت شدم 

ديگه دوست داشتنم كم سده بخدا

همسرت اگه بخواد هزار تا بهونه هست، بگه همسرمو صبحا میبرم جایی، بگه مسیرم از سمت دیگه هست بگه ماشین ن ...

اي خواهر ميگم ميگه نميشه،زشته 

روم نميشه

ازش بدم امده واسه من بخواد كاري بكنه زورش مياد ولي واسه بقيه نه

عزیزم نمیخوام دلت و خالی کنم ولی همچین چیزی تو شهر ما چند سال پیش اتفاق افتاد با این تفاوت که مدیرعامل خانم مجرد بود قاپ کارمندشو دزدید تمام مهریه همسر اون اقارم پرداخت کرد و با اون اقا ازدواج کرد.. بیشتر مواظب باش

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹