2777
2789
عنوان

فرهنگنامه لاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 71 پست
میشاد جون قربون چشمای قشنگت ، درست چشات رو باز کن:
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهــار*(مامان 2 فرشته)* پست ها : 5295عضویت:1389/1/29 1393/4/10 - 2:07 عصر ما غضنفر، شما قلندر! ما کپک، شما آخر نمک! ما مترسک، شما عروسک! ما کویر لوت ،شما جنگل بلوت! ما تف، شما آبشار نیاگارا! ما بدبخت حقیر، شما کوروش کبیر! ما واشر، شما ارباب حلقه ها! ما طرح مسکن مهر، شما برج العربی! ما مینیمم نسبی، شما ماکسیمم مطلق! ما مداح، شما دی جی! ما قیژقیژ دیال آپ، شما امواج وایرلس!

امضــا نـدارم انگشـت میـزنــم...
اوه اوه ببین کی اومده شنل قرمزی رووووووووووووووووووووووووو پارسال ددوست امسال اشنا درست گفتم ایا ضرب المثل رو خخخخخخخخ
ﻣﺎ ﺧَـــﺮﺍﺏ ِ ﺭﻓـــﻴﻖ ﺑﻮﺩﻳـــﻢ ﻏﺎﻓِـــﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨــﻜﻪ .ﺭﻓـــﻴﻖ ﺗـــﻮ ﻓﻜـــــــﺮ ِ ﺧَـــــــــﺮﺍﺏ ﻛــــــﺮﺩﻥ ِ ﻣــــــﺎ.چقدر پشیمونیم از رفاقت با خیلیـــــــا...!
ارشیا من که باورم نمیشه
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
@گولاخ    

😁😁😁

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!