2777
2789

من پسرم یه سالگی که آزمایش داد دکترش گفت مشکوک به مینور .. قرص فولیک نوشت براش . یه مدت دادم بهش اذیت میکرد نمیخورد دیگه ندادم . .. الانم سه سال و سه ماهشه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
من پسرم یه سالگی که آزمایش داد دکترش گفت مشکوک به مینور .. قرص فولیک نوشت براش . یه مدت دادم بهش اذی ...

دکتر گفت هر روز بخوره ؟

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت هر روز بخوره ؟

آره گفت مرتب بده بخوره همیشه 😕😕

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
مینور قرص نمی خواد که .شو هر منم مینوره .مشکلی نداره فقط باید زمان ازدواج با مینور ازدواج نکنه

آخه کمخونی دارن به هر حال باید یه جوری جبران بشه براشون 

آره گفت مرتب بده بخوره همیشه 😕😕

خب الان شما نمیدی بچه بیحال نیست ؟دختره من جنب وجوش نداره بیحاله هر روز بهش فولیک اسید ۱میدم بخوره

آخه کمخونی دارن به هر حال باید یه جوری جبران بشه براشون  

من شوهرم مینوره . هیچوقتم نه قرص خورده نه مشکلی داره .. دیگه پسرمم اگه باشه دارو واسه چیشه .. 

اینا کمخونی ندارن .‌‌ یه چیزی تو خونشون متفاوته . مثلا شوهر من آز داد hgb خونش ۱۳_۱۴ بود و کاملا نرمال 

خب الان شما نمیدی بچه بیحال نیست ؟دختره من جنب وجوش نداره بیحاله هر روز بهش فولیک اسید ۱میدم بخوره

نه اتفاقا . ماشالا یه لحظه نمیشینه . تازه ساعت ۱۲-۱ به زوووور میخوابونمش . همیشه هم بش میگم تو نمیفهمی خستگی و خواب یعنی چی بچه !! 

نه عزیزم اصلا اشتباهه کی میگه مینورا کم خونی دارن اصلا مینورا نباید اهن زیاد مصرف کنن .نوع شکل گلبولهاشون فرق می کنه من شوهرم هرسال دوبار ازمایش میده برای چکاپ هیچ وقت کم خونی نداره بااینکه اصلا اهن استفاده نمی کنه .فولیک اسید م شاید فکر کرده واسه بچه نفعی داره داده وگرنه مینورا کم خون نیستن مادرشوهر منم مینوره همیشه ازمایشاشو چک می کنه اهنش متعادله .این مورد ژنتیکیه هرگزم تغییر نمی کنه