2777
2789
عنوان

دوفاستون

79 بازدید | 9 پست

بچه ها خوردید؟ دوره مصرف اش چند ماهه؟

دکتر به من ۱۲۰ تا داده

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

من یه بار خوردم اون ماه خیلی زود پریود شدم فک کنم دوره ام بیست روز شد!  ماه بعدیش دیگه نخوردم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب منم صدتا داده بودن  پریودم قطع شده بود با اون پریود میومد اما اصلا ن تاثیری رو‌بارداری داشت ...

ممنون.

عوارص هم داشت.به منم داده عادتم مرتب شه

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
ب منم صدتا داده بودن  پریودم قطع شده بود با اون پریود میومد اما اصلا ن تاثیری رو‌بارداری داشت ...

عوارص هم داشت؟

من یه بار خوردم اون ماه خیلی زود پریود شدم فک کنم دوره ام بیست روز شد!  ماه بعدیش دیگه نخوردم

اخه خیلی هم گرونه.میخوام ببینم اگر ممکنه بد باشه برم نصف اشو پس بدم.

نمیدونم والا!!!!! فقط یه بار خوردم بقیه اش هم مونده!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

دکتر به منم برا مرتب شدن پریود داده بود ، ده یازده ماه استفاده کردم ولی الان چهار پنج ماهه که قرصام تموم شده ولی هنوز پریود نشدم ، عملا واسه من هیچ تاثیری نداشت ، فقط پول حروم کردم