2777
2789
عنوان

موهای زائد صورت

268 بازدید | 35 پست

من کیست ریز و کم کاری تیروئید دارم  موهای زائد صورت و سینم روز به روز داره زیادتر میشه  کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم لطفا اگه درمان خانگی  چیزی میدونید بهم معرفی کنید تا عمر دارم دعاتون میکنم 🙁🙁🙁

روغن نارگیل و اب  لیمو و ارد ذرت و قاطی میکنی بعد میزنی به پوستت  .البته من تو کلیپ دیدم امتحان نکردم ببینم چجوریه تو نت سرچ کن 

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینت ؟ همه جای بدنت؟

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  
میخام گریه کنم حالم خیلی بده خیلی استرس دارم 

وای دقیقا حال منو داری من او ن هفته داغون بودم حالا رفتم سونو و آزمایش تا جوابش بگیرم ببرم دکتر ببینم چی میگه من 26سالم

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه