سلام من۲۰روزه زایمان کردم هنوزم خونریزی دارم بعضی روزها در حد لکه بینی و بعضی وقتها مثل امروز در حد روز اول پریودی خون میاد ازم کسی تجربه داره؟طبیعی هس بنظرتون؟؟تا کی اینجوریه؟بخیه هام تقریبا خشک شده ولی بازم نمیتونم بشینم درست و حسابی .لطفا راهنمایی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سزارین شدم ولی دقیقا روز هجدهم یا نوزدهم زایمانم خونریزی داشتم در حد پریود شدید خ ترسیدم فک کردم بخیهام باز شده مثلا😂😂بعد ب خالم ک ماما هست زنگ زدم و گفت پریود شدی دقیقا بعد هفت روز خونم قطع شد و دوباره ماه بعد همون موقع پری شدم
من سزارینم از بیمارستان که مرخص شدم در حد پریودی بود خونریزیم ولی روز ۱۰ ام یه دفعه انگار لوله باز کردن خونریزیم شدید شد و لخته بزرگی اندازه کف دست شبیه جیگر بود ازم افتاد الان روز ۱۳ ام باز مث پریودیه هی کم و زیاد میشه کی از این خونریزی راحت شیم