2777
2789

سلام بچه ها من عضو جدیدم.امروز ۲۷ پریودیمه این ماه سومه که تو اقدامم سال گذشته هم یه سقط داشتم.الان روز بیستم پری که میشه تمام فکرو ذکرم و شب و روزم میشه فک کردن به بچه که باردارم یا نه.به نظرتون چجور باید ریلکس باشم؟لطفا کمکم کنید واقعا دارم اذیت میشم

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجورم.اگه راهکاری پیدا کردی به منم بگو.

خدایا بزرگیت رو شکر.هدیه ای که دادی رو خیلی زود ازم پس گرفتیش.بازم ممنون هستم که برا یه مدت کوتاه حس مادری رو بهم داری.منتظر معجزه دوباره هستم.😭میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😍

من هر کاری میکنم.نمیتونم از فکرش بیام بیرون.😢

خدایا بزرگیت رو شکر.هدیه ای که دادی رو خیلی زود ازم پس گرفتیش.بازم ممنون هستم که برا یه مدت کوتاه حس مادری رو بهم داری.منتظر معجزه دوباره هستم.😭میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😍

وای چقدر دیییییر میگذره...من هنوز یه هفته مونده به پری..اصلا نمیدونم چرا اینقدر دیر میگذره!!!

همش میگم اینقدر صبر کردم هنوز چقدر مونده...!!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من اینساگراممو پاک کردم،اونجا عکس بچه میدیدم غصم میشد،خیلی تاثیر داشت،هرچند بازم فکرم مشغوله ولی خیلی بهتره،حداقل شبا راحت میخوابم و باطری گوشیم سالم میمونه😁😁خخخخ

آنچه برای دیگران ممکن گشته برای تو نیز ممکن خواهد شد

ممنونم از توصیه هاتون امروز روز بیست و هشت پریودمه این سری به خودم قول دادم تا سه روز عقب انداختم تست نذارم،توکل بخدا

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

سلام دوستان من دو روز دگه باید پر بشم و تیر میکشه گاهی تخمدان هام دما بدنم بالاست بعضی وقت ها و سینه هام خیلی دردناک هست.و جدیدا مخصوصا امروز خیلی برسوز دارم شدید.یه سقط سه ماهه داشتم و واقعا با اینکه بارداری قبلیم خیلی سخت بود و بدویار بودماما الان میخوام. ب نظرتون اینا همون علایم پر بودنه ؟یا بارداری؟