سلام بچه ها من عضو جدیدم.امروز ۲۷ پریودیمه این ماه سومه که تو اقدامم سال گذشته هم یه سقط داشتم.الان روز بیستم پری که میشه تمام فکرو ذکرم و شب و روزم میشه فک کردن به بچه که باردارم یا نه.به نظرتون چجور باید ریلکس باشم؟لطفا کمکم کنید واقعا دارم اذیت میشم
سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
خدایا بزرگیت رو شکر.هدیه ای که دادی رو خیلی زود ازم پس گرفتیش.بازم ممنون هستم که برا یه مدت کوتاه حس مادری رو بهم داری.منتظر معجزه دوباره هستم.😭میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😍
خدایا بزرگیت رو شکر.هدیه ای که دادی رو خیلی زود ازم پس گرفتیش.بازم ممنون هستم که برا یه مدت کوتاه حس مادری رو بهم داری.منتظر معجزه دوباره هستم.😭میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😍
سلام دوستان من دو روز دگه باید پر بشم و تیر میکشه گاهی تخمدان هام دما بدنم بالاست بعضی وقت ها و سینه هام خیلی دردناک هست.و جدیدا مخصوصا امروز خیلی برسوز دارم شدید.یه سقط سه ماهه داشتم و واقعا با اینکه بارداری قبلیم خیلی سخت بود و بدویار بودماما الان میخوام. ب نظرتون اینا همون علایم پر بودنه ؟یا بارداری؟