یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من دندونمو كج نكرد اما تو دهنمو جر داد همش دهنم افت مي زد ،كشيدم دو هفته پيش،اما خواهرم ديروز مي گفت،دندون عقلم چند ساله در اومده و كاري هم بهم نداره چون جا داشته حالا مال شمارو نمي دونم،ولي به چند تا دكتر نشون بده
مال من خیلی وقته در اومده اون موقع نکشیدم الان دندونام رو هم سوار شدن هم باید دندونامو بکشم هم ارتودنسی کنم چون بعد اینهمه سال دندونامم بکشم دندونای کجم دوباره برنمیگردن جای اولشون
الهی ... واااای خیلی بدمیشه چندبرابر هزینه .... اون زمان که در اومده بودن دکتر نرفتین؟ دن ...
نه نرفتم خیلی درد داشتم ولی دیگه در اومد و منم بیخیال شدم اره الان باید کلی خرج کنم خواهرمم نکشیده الان دو تاش جا نداشته در بیاد چرخیده رفته داخل لثه جاریشم دندون عقلش پوسیده کلا نگهداری دندون عقل سخته چون اون تهه مسواک زدن و تمیز کردنش سخت میشه