2777
2789

رفتم جراح فک و صورت عکسشو دید گفت نکش مشکلی اینجاد نمیکنه برات . ولی خودم حس میکنم یه کوچولو دندون جلوییم زاویش عوض شده...

جای دیگه هم رفتم دکتر متخصص گفت الان نکشی ۵سال دیگه باید بکشی نمیدونم بخدا چیکار کنم...

دکتر گفت اون رشدشو کرده کاری نداره به دندونای دیگه....

کسی هست تجربه داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دندونمو كج نكرد اما تو دهنمو جر داد همش دهنم افت مي زد ،كشيدم دو هفته پيش،اما خواهرم ديروز مي گفت،دندون عقلم چند ساله در اومده و كاري هم بهم نداره چون جا داشته حالا مال شمارو نمي دونم،ولي به چند تا دكتر نشون بده

من فاصله داشت دندونام جفت شدن الان کج نشدن 

من دندونام فاصله ندارن اصلا ...

خیلیم کنار همدیگه هستن ...نمیدونم چرا جراحه اونجوری جواب داد....

میگفت چون برای جویدن نیاز داری به دندونات .

منم میترسم پوسیده شه و کج بشن به مرور زمان

مال من خیلی وقته در اومده اون موقع نکشیدم الان دندونام رو هم سوار شدن هم باید دندونامو بکشم هم ارتودنسی کنم چون بعد اینهمه سال دندونامم بکشم دندونای کجم دوباره برنمیگردن جای اولشون

مال من خیلی وقته در اومده اون موقع نکشیدم الان دندونام رو هم سوار شدن هم باید دندونامو بکشم هم ارتود ...

الهی ...

واااای خیلی بدمیشه چندبرابر هزینه ....

اون زمان که در اومده بودن  دکتر نرفتین؟ دندوناتون درد نمیکرد ....

الان ارتدونسی راحته راحت ۷تومن میشه

الهی ... واااای خیلی بدمیشه چندبرابر هزینه .... اون زمان که در اومده بودن  دکتر نرفتین؟ دن ...

نه نرفتم خیلی درد داشتم ولی دیگه در اومد و منم بیخیال شدم اره الان باید کلی خرج کنم خواهرمم نکشیده الان دو تاش جا نداشته در بیاد چرخیده رفته داخل لثه جاریشم دندون عقلش پوسیده کلا نگهداری دندون عقل سخته چون اون تهه مسواک زدن و تمیز کردنش سخت میشه

نه نرفتم خیلی درد داشتم ولی دیگه در اومد و منم بیخیال شدم اره الان باید کلی خرج کنم خواهرمم نکشیده ا ...

درست میگی اشتباهه .

منم باید برم بکشم  پس ...شوهرم خیلی اصرار میکنه نکش تو که درد نداری و بعدا برای جویدن به مشکل میخوری ولی بااین اوصاف  الان بکشم بهتره