2777
2789
عنوان

استفاده از مواد شوینده در بارداری

1101 بازدید | 15 پست

خانومایی ک تجربه بارداری و اطلاعات کافی دارن به جای مواد شوینده شیمیایی دراین دوران از چه چیزای دیگه ای میشه استفاده کرد؟مثلا نمیشه دشوری یا سینک ظرفشویی رو نشست یا با آب خالی شست.مردا هم ک خیلیاشون بدشون میاد اینکارو کنن.چاره چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شوهرت بگو برام ضرر داره چند ماه و تو بشور خودت اصلا دست نزن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
همه کار بهش بگو ولی اینو نگو😐 حاضره یه هفته نره دسشویی ولی اینکارو نکنه 😂

خب پس ب شوهرت بگو دکتر گفته برام خیلی ضرر داره پس ماهی یکبار کارگر بگیر بشوره اونوقت مجبور میشه ک دست بزنه😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
خب پس ب شوهرت بگو دکتر گفته برام خیلی ضرر داره پس ماهی یکبار کارگر بگیر بشوره اونوقت مجبور میشه ک دس ...

واسه من که هفته ای دوبار تمیز میکنم اونجا رو سختمه ماهی یکبار  اینبار با جوش شیرین و شوینده های دوز کمتر امتحان میکنم ببینم چی میشه

رخشاهم خوبه اما بو رو داره.ماسک بزن بونمیده دیگه 

اخه اونم دست کمی از وایتکس نداره.خودم همیشه از دامستوس رایحه دار استفاده میکنم اما خیلی غلیظه و امروز مامانم کلی دعوام کرد.بهرحال باید استفاده کرد دیگه