2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونی بری دکتر براتون قرص تهوع بده و و یتامین تا تهوعت کم بشه. من رفتم ماه چهارم تهوعم تموم شد. الان بری بهتره ها چون با وجود تهوع چیزی تو معدت نمیمونه که جنین استفاده کنه

واقعا خدارو شکر کن منم در حسرت یه بچه ام و بالا بیارم

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
از خدا میخوام اونچه که دلت میخواد رو واست رقم بزنه🙏🏻❤️

مرسی ان شالله نی نی صحیح و سالم دنیا بیاد راستی صبح نان خشک بخوری خوبه برای تهوع

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
عزیزم میتونی بری دکتر براتون قرص تهوع بده و و یتامین تا تهوعت کم بشه. من رفتم ماه چهارم تهوعم تموم ش ...

بهم دمیترون داده میخورم اما میگن دمیترونم زیاد نباید بخوری حالا فردا میرم پیش دکترم

میترسم تا اخر بارداری همرام باشه همه چیو میتونم تحمل کنم جز حالت تهوع

الان چهار ماه و نیمم 😭

واقعا من فک کردم اوایل بارداریته. چرا پس گلم؟ نکنه تا روز زایمان تهوع داشته باشی بعضیا اینجورین. سعی کن چیزای ترش و چیزایی که قبلا خوردی و بعرش حالت بد شده نخوری. بعد غذا دراز نکشی. اگه به بو حساس شدی هواکش بزن و بعضی روزا که هوا خوبه درارو باز بزار. و همینطور اگه نمیتونی بخاطر بو اشپزی کنی کسی براتون غذا بیاره یا از بیرون بگیرید.