2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واي مردم ازخنده چه كامنتاي باحالي  استارتردوتاچيپس بخريددوبه دوباهم بخوريد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

پول نقد بده بهش..همون ده تومنو تبدیل کن به 5 تا دوتومنی خیلی نو بهش بده .. خداییش با ده تومن چیزی که لاکچری باشه نمیشه خرید .. می خوای صبر کن پول تو جیبی ماه بعدتو بگیری بشه 20 تومن شاید اونجوری بشه یه حرکتی زد       

ازاين ماهي كوچولوهابراش بخرزبرافكركنم اسمشون

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

موندم نامزدت چطورميخوادبرات جبران كنه   

حالا یکی هم بگه کادوی چن تومنی میخوام بخرم همینقد برای اکثر ادمای اینجا عجیبه و بهش انگ پز دادن و‌خالی بستن و تو رویا حرف زدن میزنن :///ایشون هم ک حالا اینجوری گفته ی جور دگ 

حالا شاید فقط ده تومن داره 

جالبه پولدار تر از خودتونو مسخره میکنید 

بی پول تر از خودتونو مسخره میکنید 

گویا فقط و فقط همه باید تو سطح بیشتر ادمای این سایت باشن تا مسخره نشن😒😒😏😏

اندکی_درک#  

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME