2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=80692316]گلم شما هویج پلو رو چطوری درست میکنید[/QUOTE]

هویج رو رنده درشت میزنم.بعدم یه تفتش میدم و مرغ آبپز ریش شده رو بهش اضافه و تفت میدم و بعدم با زرشک سرخ شده و زعفرون غلیظ لا بلای پلو میزارم دم بکشه.

یه روز خوب میاد

نه استان فارسی. ساکن بندرعباس

من یه بار کلم پلو درست کردم خوب نشد

میخاستم از یه شیرازی دستور درستش رو یاد بگیرم

و شمیدم کلم قمری تو ابلیمو خیس میکنن

من نکردم و خیلی شیرین بود

من یه بار کلم پلو درست کردم خوب نشد میخاستم از یه شیرازی دستور درستش رو یاد بگیرم و شمیدم کلم قمری ...

کلم قمری خلال کن خیلی درشت نباشه .پیاز داغ بگیر سرخش کن یه کم آب غوره یا آب لیمو بزن بستگی به خودتون داره که چقدر ترش بخوای ولی اگر نزنی بدمزه میشه.بعد بهش ریحون و ترخون بزن بذار کنار.گوشت چرخی با آرد نخودچی و پیاز با رنده ریز مخلوط کن بعد قلقلی ریز کن تو روغن سرخ کن.برنج که دم کردی موادت بذار وسطش.طعمش عالیه من وقتی درست میکنم جاتون خالی همه عاشقش میشن