سلام ی پسر ۴ماهه دارم ک اذیتم کرد الانم اذیت میکنه ولی کمتر قبل ولی نمیدونم چرا سیر نشدم انگار نه انگار که اذیتم کرده و دلم بازم ی بچه میخواد از دیروز ک خواهرشوهرم زایمان کرده بیشتر هوسم رفته بنظرتون چقدر باید فاصله سنی باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
واي خدا معلومه بچت خيلي ارومه من كه بچم سه سالشه هنوز از بچه كوچيك واقعا بدم مياد دلم ميخواد بعدي بع ...
باور کن خیلی گریه میکنه اصلا جایی نمیتونم برم فقط خونه خودم ارومه اینم تو بغلم. تا یک ماه پیش از ساعت ۶عصر تا ۱گریع میکرد یک سره ولی نمیدونم چرا هوسم میره