2777
2789
عنوان

مادرایی که دوتا بچه پشت سرم هم دارن

213 بازدید | 17 پست

سلام ی پسر ۴ماهه دارم ک اذیتم کرد الانم اذیت میکنه ولی کمتر قبل ولی نمیدونم چرا سیر نشدم انگار نه انگار که اذیتم کرده و دلم بازم ی بچه میخواد از دیروز ک خواهرشوهرم زایمان کرده بیشتر هوسم رفته بنظرتون چقدر باید فاصله سنی باشه؟

بذار طفلک یکم شیر بخوره جون بگیره

حداقل 12 ماه شیر بده بعد

گناه داره

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره

دوستم بعد ۵ ماه باز باردار شد

ولی بهترین فاصله فک کنم میگن ۳ سال

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

عزیزم من سه تا پشت هم دارم بذار به راه رفتن بیافته اونموقع ببینم چقدر هوس میکنی 

فقط بدون پشت هم آوردن کار هرکسی نیس 

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم

واي خدا معلومه بچت خيلي ارومه من كه بچم سه سالشه هنوز از بچه كوچيك واقعا بدم مياد دلم ميخواد بعدي بعد اين كه رفت مدرسه بزارم تازه همونم ازالان اعصابم خورده

خدایابابت همه چیز شکر
واي خدا معلومه بچت خيلي ارومه من كه بچم سه سالشه هنوز از بچه كوچيك واقعا بدم مياد دلم ميخواد بعدي بع ...

باور کن خیلی گریه میکنه اصلا جایی نمیتونم برم فقط خونه خودم ارومه اینم تو بغلم. تا یک ماه پیش از ساعت ۶عصر تا ۱گریع میکرد یک سره ولی نمیدونم چرا هوسم میره