2777
2789

کیفمو امروز بیمارستان جا گذاشتم چن ساعت بعد یادم اومد رفتیم از توش هاردمو ک عکس و فیلم شخصی داشتم برداشتن،کیف پولمم خالی کردن تو کیف،تحویل بیمارستان دادن،بردم انگشت نگاری گفتن فردا بیا،بنظرتون پیدا میشه؟انگشت نگاری جواب میده؟

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر سابقه دار باشه و اثر انگشتش در پلیس آگاهی باشه بهرحال روی اون کیف صدتا اثر انگشته نمیتونن همه ...

پس اینهمه برا کارت ملی هوشمند اثر انگشت میگیرن برا چی؟اخه حیثیتیه قضیه

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
فک نکنم تازه اگرم ثابت شه بازم باید شاهد داشته باشی

وامونه بیمارستان ب اون بزرگی دوربینم نداشته،عکس پسرمو از تو کیف پولم دراورده انداخته تو کیف ب اون اصلا دست نزدیم از رو اون پیدا نمیشه اثر انگشتش؟

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
پس اینهمه برا کارت ملی هوشمند اثر انگشت میگیرن برا چی؟اخه حیثیتیه قضیه

والا تا جایی که من میدونم، فقط با اثر انگشت سابقه دارا ، بررسی میکنن

الان بهشون بگی ، میگن باید مراقبت میکردی و بعدش اگر پخش شد بیا شکایت کن

بعید میدونم کار خاصی انجام بدن

منزل برادرمو دزد زده بود 

روال کارشون اینطوری بود

گفتن اثر انگشت هست ولی سابقه دار نیست 

تجربه که ندارم ولی همسرم پلیسه  وقتی پخش بشه اونوقت از روی آی پی و شماره تلفن پیداش میکنن ولی ...

خواهش میکنم ازش بپرسین حالم خیلی بده ی سره دارم گریه میکنم،یعنی باید صبر کنم تا عکس و فیلمام پخش بشه؟بعد تازه بیفتن دنبالش؟چون کیف پولامو خالی کرده مطمئنا اثر انگشتش رو عابر کارتام و عکس پسرم هس،بپرسین بی زحمت پلیس فتامیتونه کمک کنه؟

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
والا تا جایی که من میدونم، فقط با اثر انگشت سابقه دارا ، بررسی میکنن الان بهشون بگی ، میگن باید مرا ...

یعنی انقد مملکت بی قانونه؟اخه قضیه خیلی فرق میکنه با دزدی از خونه،عکس و فیلم‌ دارم توش

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
یعنی انقد مملکت بی قانونه؟اخه قضیه خیلی فرق میکنه با دزدی از خونه،عکس و فیلم‌ دارم توش

امیدوارم پیدا بشه

خیلی سخته میدونم

ولی اینو بدون، دزدی که دنبال پول و چیزای ارزشمنده، هیچوقت عکس و فیلم رو پخش نمیکنه

میبره هاردتو میفروشه 

بنظرم نگران نباش اگر شخص خاصی دنبال بدست آوردن عکس و فیلمات نبوده

امیدوارم پیدا بشه  خیلی سخته میدونم ولی اینو بدون، دزدی که دنبال پول و چیزای ارزشمنده، هیچوقت ...

ن کسی نبوده ک دنبال عکس و فیلمام باشه،من خودم اینطور فکر میکنم ک تازه کار بوده ک کیفو جا گذاشته،بعدش اونجا بیمارستان منظورمه نمایشگاه کتاب زده بودن دادن کیفو ب مسئول اونجا،من ب همین مسئوله هم مشکوکم

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤