mr_sh مدیر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 عنوان دلم هوای امام رضا کرده | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست السلام علیک یا امام رضاآخ چقد دلم میخواست الان رو بروی گنبد طلایت باشمیا امام رضا تو رو به جان جوادت قسم..... جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف 1397/11/06 | 22:42 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 برای منم صلوات بفرستید .به خدا منم دلم پر کشیده واسه حرم با صفاش. یکساله نرفتم .شوهرم میگه اسفند بری ... عزیزم ان شاالله زایر امام رضا میشیدبرای خواستتون صلوات فرستادم جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 من که هر چی دارم همه زندگیم مدیون امام رضا هستم.. انشالله که سفر مشهد روزی همه عاشقای امام رضا باشه ... ممنون عزیزمان شاالله بچتون رو به سلامتی بغل بگیریدالتماس دعا جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 انشالله قسمت همتون بشه من مشهدیم دوستدارم برم کربلامدینه مکه به خدادلم گرفته خیلی😔 عزیزم خوش به حالت مشهد هستی هر وقت رفتی حرم التماس دعا دارم.سلام ما رو هم به سلطان کرم بفرسان شاالله به حق امام حسین و حضرت محمد خیلی زود هر دو زیارت روزیت میشه جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
ghandoasalam عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 1431 منم دلم هوایی شده یه مدته به امام رضا قول داده بودم بچم دنیا بیاد برم پابوسش ولی هنوز قسمت نشده خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین
mr_sh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1163 منم دلم هوایی شده یه مدته به امام رضا قول داده بودم بچم دنیا بیاد برم پابوسش ولی هنوز قسمت نش ... عزیزم ان شاالله زودی قسمت بشه زائر امام رضا بشیدبرای خواستتون صلوات فرستادم جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤ یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف