2777
2789

چرا مگه چیکار میکنه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ندیدمش

مگه طرز فکر خانوادش چجوریه؟چی میگن؟ 

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   
دوره انقلاب که همه تعصبی بودن،جالبه که اینقدر راحت باهم حرف میزنن و تو رستوران کنار هم میشن اونم جلو ...

اخه ایناازبچگی باهم بودن پسراباهم دوست بودن یه جورایی مثل برادربودن یاسمنم گوشه کنارشون بوده .درسته اونوقتاتعصبی بودن ولی برلعریبه هادرمورددوستای خودشون واقوام شناخت داشتن وبه چشم پاکیشون ایمان داشتن واقعاخیلیااینطوربودن.اماالان متاسفانه به محارمم نمیشه اعتمادکرد😑

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

منم امشب بهش غبطه خوردم. 

واقعا بعضیا شرایط خیلی بهتری دارن ک تصمیم های درست هم میگیرن. اکثرا ک ازدواج نا موفق داریم اگه ب گذشتم ن نگاه کنیم میبیننی ک خونواده هم همراه نبودن. شرایطم جور نبوده. خونواده خیلی مهمه خیلی...