2777
2789
عنوان

حالم بده، کسی هست تو بارداری هر شب پروژسترون بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اره منم مثل تو باردارشدم کلا ۳ ماه استراحت بودم و شیاف داشتم.اشکال نداره عزیزم خدارو شکر کن ماد ...

عزیزم یعنی اشکال نداره این تنگی نفس؟ ؟  خیلی ترییدم

خدایا هزاران بار شکرت
سینه درد دارم،  بعضی شب ها هم یه کم حالت تهوع خیلی کم. بعضی شب ها هم اصلا ندارم

منم سینه درد امونم وبرده خیلی تپش قلب و نفس تنگی دارم و حالت تهوع دارم بدونی که بالا بیارم همش احساس میکنم مسموم شدم 😫

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
منم سینه درد امونم وبرده خیلی تپش قلب و نفس تنگی دارم و حالت تهوع دارم بدونی که بالا بیارم همش احساس ...

اخه من بعد زدن آمپول اینجوری شدم امشب. فکر کنم علایم شما همه ویاره 

خدایا هزاران بار شکرت

منم دارم قلبم درد میکرد رفت دکتر قلب توارقلب هیچ مشکلی نداشتم نفسمم میگیره چاره نیست میگزرونم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
کسی نیست کمک کنه؟ 

من هستم عزیزم منم میزنم پرژوسترون  میزنم شبی دوتا با شیاف . انوکسپارین هم قبل خون ریزی میزدم ب پهلوم بعد خون ریزیم نزدم الان چهار ماهمه  دارم میزنم . من میکرو کردم 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
منم دارم قلبم درد میکرد رفت دکتر قلب توارقلب هیچ مشکلی نداشتم نفسمم میگیره چاره نیست میگزرونم 

خدا خودش کمک همه مون کنه، روزهای پر استرسی هست، مرسی عزیزم که تجربه ت رو گفتی،  

خدایا هزاران بار شکرت