2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خون به دلم میکنه

443 بازدید | 34 پست

انقده الان گریه کردم ک چشام درد میکنه شدید

خونمون کنار هم هست خیر سرش عموی بنده هم هست ولی مثلا دیروز مادر شوهرم میخواست یه دونه کیک فنجونی بهم بده گفت ولش کن بهش نده بذار برا بچه ها

مادرشوهرم دستش درد میکنه من صبحا میرم براش ظرف میشورم بعضی وقتا آشپزی میکنم بعد یک ماه جاریم اومده خونشون ظرفای ناهار رو شسته هی راه میره میگه قربونش برم زهرا خیلی زرنگه کلی ظرف خودش تنها شست چای هم گذاشت بعد رفت خونشون

چند روز قبل مادرشوهرم داشت سبزی خرد میکرد گفتم یه کمی سبزی هم بده به من پدر شوهرم میگه مگه تو پول دادی خب برو برای خودتون بخر 5دقه بعد دخترش زنگ زد کارش داشت بهش گفت دختر گلم سبزی خریدم بیا ببر 

ب خداوندی خدا قسم این همه حرف بهم میزنه من سر بلند نمیکنم...... دلم واقعا خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که میشناسیشون توقع هیچی ازشون نکن که کوچیکت کنن کارهاشو هم بزار دختراش بیان بکنن بعضی روزا کمک باش که وظیفت نشه و عادی نشه براشون

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
خب نروخونه شون  جاییکه احترامتو نگه نمیدارن مجبوری مگه بری  حالا چ خونه ی پدرشوهر چه پدر ...

فقط بخاطر مادر شوهرم خیلی هوامو داره دائم با شوهرش جنگ داره سز همین مساله 

یه مدت نرو خونشون....یکم خودتو بگیر

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂