2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم چیکارکنم؟

209 بازدید | 16 پست

یه مدته حدودا یه ماهه که نامزدم نسبت بهم سرد شده بقول خودش خسته شده انقد که خانوادش جلو پامون سنگ میندازن .منم عصبی میشم میبینم مث قبل نیست هرچند میگه مث قبل دوست دارم اما حالم خوب نیست.شبا زود میخوابه بهم زنگ نمیزنه خیلی کم پیام میده حتی دیربه دیر همو میبینیم .بنظرتوم من باید چیکارکنم؟ خیلی عصبی میشم و غر میزنم

خداجونم ناامیدم نکن

خوب توهم مثل خودش رفتار کن یا بزار جلوی پاش و بگو که رفتارش خیلی زشته... خودت و عذاب نده 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب توهم مثل خودش رفتار کن یا بزار جلوی پاش و بگو که رفتارش خیلی زشته... خودت و عذاب نده 

نمیتونم اصلا دلم طاقت نمیده.ماانقد باهم مهربون بودیم میمردیم واسه هم اما الان 

خداجونم ناامیدم نکن
نمیتونم اصلا دلم طاقت نمیده.ماانقد باهم مهربون بودیم میمردیم واسه هم اما الان 

گذشته ی خوب که تضمین نمیکنه آینده ی خوبی داسته باشین 😑باید بتونی گند نزن به زندگیت شاید یه کاری کردی که خبر نداری هی ازش بپرس ببین چه خبره 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
تو چیکارمیکنی؟

ما خیییلی اتشین عشقمون خیییلی زیاد خیلی خوب و خوشحال بودیم با هم یه مدته سر د شده خود به خود اونم درگیری و مشغله کاری رو بهونه میکنه ولی فکر نمیکنم...نمیدونم چشه مجبورم بسازم و بسوزم یه مدت تصمیم گرفتم بشینم باهاش صحبت کنم ولی هنوز فرصتش پیش نیومده😔😔😔

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
ما خیییلی اتشین عشقمون خیییلی زیاد خیلی خوب و خوشحال بودیم با هم یه مدته سر د شده خود به خود اونم در ...

شما عقدین؟ ما دیشب صحبت کردیم معلوم شد باباش گفته اگه بخاد بامن ازدواج کنه اق والدین میشه

خداجونم ناامیدم نکن
شما عقدین؟ ما دیشب صحبت کردیم معلوم شد باباش گفته اگه بخاد بامن ازدواج کنه اق والدین میشه

از ازدواج با پسری که خانوادش راضی نیستن شدیدا پرهیز کنید.چون ادمهای زیادی دیدم که سر همین مسائل جدا شدن.شما هم بهتره عقل رو به احساس برتری بدی تا شناسنامه ات سیاه نشده

از کارهام دیدن کنیدdonyaienoghteha@
از ازدواج با پسری که خانوادش راضی نیستن شدیدا پرهیز کنید.چون ادمهای زیادی دیدم که سر همین مسائل جدا ...

بایکی دیکه ازدواج کنم همش فکرم سمت این باشه خوبه؟ من هزاران نفر دیدم بعد ازدواجشون با اینگه شوهرشون خوبه همچنان به عشقشون فک میکنن

خداجونم ناامیدم نکن