2777
2789

شوهرم بعد 4 ماه از کارش بیرون اومد ب بهونه اینکه صاحب کارش بد اخلاق بوده...بعدم رفت پیک 2 ماه کار کرد و دوباره الکی اومد بیرون..حالا بعد چند وقت از بیکاریش ک گذشت مادرش مریض شد و الان بیمارستانه...هر چی میگم چرا نمیری سر کار میگه بخاطر مامانم ولی اون موقع ک خودش اومد بیرون مامانش سالم بود و شاید 5 ماه بعدش مریض شد..حتی اون موقع ک اومده بود بیرون بهش میگفتم بابام میتونه برات کار پیدا کنه میگف ن من شاگردی نمیکنم...واقعا موندم چیکار کنم..من ی بار ب خاطر این قضیه هم باهاش قهر کردم و قول داد درست شه ولی نشد...الانم همش میگه بچه دار شیم..الان ک ما تو خرج خودمونم موندیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان بچه نیاریا!!!!! از تو آسمون میخواد بیاره بده بخورین؟؟؟؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

عزيزم پس از كجا ميارين ميخورين😞

اميدوارم زودتر به خودشون بيان مراقب باش فعلا بچه دار نشيد

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

میخواد بچه بیادی که گیر بچه بشی و دیگه قهر و اینا تو کارت نباشه موندم از کجا میارین میخورین

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤