2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پارمیس پریسا پارسا برای اینکه خواهر شوهرم نفهما اسمشو اشتباه گفتم

خوب چه بهتر ، این ترکیب که قشنگتره 😍😍 پاشو دختر فکر و خیال نکن برو به خونه تکونیت برس . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

خوب چه بهتر ، این ترکیب که قشنگتره 😍😍 پاشو دختر فکر و خیال نکن برو به خونه تکونیت برس . 

به خدا خسته شدم همش خودمو فحش میدم چرا کم کاری کردم رادین نزاشتم پسرم بزرگ شه بدش میاد

خواهرم ناراحت نشواما فکرکنم شمارواین قضیه دچاروسواس فکری شدین 

دخترخوب قشنگه پاشو خودتوسرگرم کن وفکرای الکی هم نکن آخه چرابقیه بایدمسخره کنن؟! فکرای منفی نکن

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
به خدا خسته شدم همش خودمو فحش میدم چرا کم کاری کردم رادین نزاشتم پسرم بزرگ شه بدش میاد

نه دچار وسواس فکری شدی . باور کن خیلی زیباست ترکیب اسماتون . 

من یه اقایی میشناسم خودش محمد مهدی اسمش ، یه پسرشو محمد گذاشتن یکی رو مهدی 😐

نه دچار وسواس فکری شدی . باور کن خیلی زیباست ترکیب اسماتون .  من یه اقایی میشناسم خودش محمد ...

فکر کن من اون بودم خودکشی میکردم حالا واقعا خوبه یا برای دلخوشی من میگین

فکر کن من اون بودم خودکشی میکردم حالا واقعا خوبه یا برای دلخوشی من میگین

نه باور کن من که شما رو نمیشناسم .برام نفع و ضرری هم نداره اسم کوچولو های شما چی باشه . واقعا به نظرم زیبا و برازنده ست اسماشون . 😘

نه باور کن من که شما رو نمیشناسم .برام نفع و ضرری هم نداره اسم کوچولو های شما چی باشه . واقعا به نظر ...

ممنونم عزیزم لطف دارین برام دعا کنین از این افکار راحت شم شوهرم مدام باهام دعوا میکنه دیوونه شدی بازم ممنون عزیزم