2777
2789
عنوان

مامانا لطفا كمكم كنيد😔🙁

131 بازدید | 31 پست

سلام دوستان،پسرم من نزديكه ٣ ماهشه،ميخواد بخوابه پستونك بايد دهنش باشه اگر نه گريه ميكنه،خوابشم ميبره تا از دهنش در ميارم بيدار ميشه،خسته شدم بخدا،چطوري ازش بگيرم پستونك رو،وقتي ميخوره من عصبي ميشم،دلم ميخواد بي پستونك بخوابه

اصلا چرا از اول پستونک دادی بهش؟

فکر نکنم بتونی بگیریش

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این مشکلو با شیشه شیر پسرم دارم .. ول نمیکنه این لامصبو دوسال و ۹ ماهشم هست 😩

عزيزم شيشه شير يه مواقعيه كه گرسنه است،اين همش پستونك رو ميخواد،حاضرم يه هفته جيغ بزنه ولي از پستونك راحت شم

اگر وزنگیریش خوبه چه اشکالی داره خب.بزار بخوره دیگه.دختر بزرگه من از ۲ماهگی تا الان که ۵سالشه موقع خواب انگشت شستشو مک میزنه .پستونک بهتره یا انگشت خوردن؟؟

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
عزيزم شيشه شير يه مواقعيه كه گرسنه است،اين همش پستونك رو ميخواد،حاضرم يه هفته جيغ بزنه ولي از پستونك ...

پس همین کارو بکن دو روز که پستونک ندی عادت میکنه 

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
سينه نميخوره،شير خشكيه،شير نداشتم اصلا

بازم ازش نگير . من دكتر دخترم خيلي تاكيد داشت دخترم بخوره ولي نخورد متاسفانه . دوست داشتم تا ٣ سالگي بخوره

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️