2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تونستن نفقه بگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرمو بالگدبیرون انداخت شوهرش چون بش گفت چرابهم خرج نمیدی خواهرم حتی ناهار وشامش  از مادرمه شوهرش هیچ خرجی بش نمیده بعد خواهرم وکیل گرفت 16تومن براخوهرم نفقه زدن شوهرش اعتراض کرد که تمکین نمیکنه خواهرم جلو قاضی زد روسرش گریه کرد قسم خورد که بخدا کتکم زد منواز خونه بیرون انداخت بالگد انگار نه انگار قانونی برای زن هست قاضی گفت برو شاهد بیار 

شاهد مشکلی نیس یه بار که قبلا خونه داشت پولشم خودم داده بودم شکایت کردم رد شدش الان که هیچی نداره ...

یعنی قرارداد خونه به اسم شما بود و بهتون نفتون رد شد؟یا قرارداد به اسم اون بود؟

یعنی قرارداد خونه به اسم شما بود و بهتون نفتون رد شد؟یا قرارداد به اسم اون بود؟

چون خونه داشتیم اون موقع امکانات رفاهی هم بود اون همون اولش واسه تمکین شکایت کرد و چون محکوم شدم نفقه ام رو هم رد کردن

من مرداد ماه شکابت کردم تازه الان داره میره اجرای احکام  خیلی کش و قوسش میدن دمار آدمو در میارن

میشه ب من درخواست دوستی بدید من یک‌ماهه شکایت کردم برانفقه از خونه هم بیرونم کرده سه ماهه 

میخام بدونم شما بالاخره چی شدین وچ قدر گرفتین و تونستین ادبش کنین یا نه و چندتا سوال خصوصی داشتم 

اما بلد نیستم درخواست دوستی بدم ممنون میشم شما بدید

خواهرمو بالگدبیرون انداخت شوهرش چون بش گفت چرابهم خرج نمیدی خواهرم حتی ناهار وشامش  از مادرمه ش ...

میشه خواهشاً درخواست دوستیمو قبول کنید منم همین شرایط و دارم میخام بدونم آخرش چی شد ودقیقا چ قدر بریدن ومن ک یک‌ماهه شکایت کردم و نفقه این سه ماه ک حاضر ب تمکین بودم میدم یا نه واخر شوهرش ادب کرد یا نه