بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
شاید جفتت قدامیه. من جفتم خلفی هست. وارد هفته هجده که شدم تکوناشو متوجه شدم
نمیدونم چیه هفته دیگه باید برم سونو فعلا که خیلی خیلی خیلی کم گاهی حس میکنم یکم میلرزه اما انقدر کمه که فکر میکنم توهم زدم
هنوز جفتت پایینه؟مگه استراحت نیستی؟ من همون یکماه که استراحت کردم شکر خدا هم هماتومم خوب شد هم جفتم ...
نه استراحت نیستم دیگه .ان تی که رفتم گفت رفته بالا و همه چیز خوبه.اما دکترم میگه شیاف رو قطع نکن تامن نگفتم.ماه دوم هرشب میزدم ماه بعد یک شب در میون الانم سه شب در میون میزنم