2777
2789
عنوان

بعد زایمانم.....

168 بازدید | 12 پست

از بعد زایمانم خیلی کمر دردم انگار کمرم مال خودم نیس همش حس میکنم مهره های کمرم روهم افتادنو دارن خورد میشن 

اصلا نمتونم قشنگ دراز بکشم شب تا صبح کمرم تیرمیکشه.

چکارکنم؟؟؟

قبل بارداریمم از رو کوه افتادم دوتااز مهره هام در رفتن یکمش مال اونه میدونم چون از وقتی دررفتن درد دارم 

اما از بعد زایمانم بیشترشده 

خوشبخت ترین بدبختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر درد بعد زایمان طبیعی چون تو بارداری وقتی شکم جلو میادحالت کمر تغیر میکنه وقتی فارغ میشی بار سنگین ک برداشته میشه بازم تغیر میکنه اینا تو روزای اول یکم دردهست 

ولی اگ خیلیه شاید بخاطر همون افتادگیت 

من عفونت داشتم پای چپم و کمرم بشدت درد میکرد رفتم دکتر دارو داد خیلی بهتر شدم‌ اگ می بینی دردت خوب نمیشه حتما دکتر برو

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

منم امپور فشار زدن شوك درد زايمان گرفتم و امپور بي حسي هم زدن يك روز قبل زايمان .....

الانم افسردگي بعد غروب و گريه و فشار خون بالا و اي خدا خيلي سخته خيلي ....

من پانزده روزه زايمان كردم ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
شوک درد زایمان چیه؟

درد شديد بود و تب كردم موقع زايمان حالم خيلي بد شد تا جاييكه از بعد غروب همون موقع زايمان حالم بد ميشه هر شب و گريه ميوفتم و ضربان قلبم بالا ميره ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان