2777
2789
عنوان

طلا یاسکه ؟

399 بازدید | 49 پست

سلام خانمها 15ملیون وام گرفتن هدفم پس اندازه برای روز مبادا بنظرتون سکه بخرم یا طلا؟؟؟؟؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفاراهنماییم کنید رب سکه بگیرم یا نیم ؟هیچ تجربه ایی ندارم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

دوستان اینجا بمن گفتن سکه بهتره منم هدفم اینه سکه بگیرم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
طلا 

همسرم میگ موقه فروش خیلی ضررمیکنیم اجرتش بالاست 

ترو خدا نخر.... بزار بانک سودشو دست نزن.... تو اوج گرونی رفتیم 25ملیون طلا اب شده خریدیم فرداش9ملیون از روش کم شده بود.... و از اونروز هر روز طلا ب طرز وحشتناکی امد پایین..... ما دیگه بازار نرفتیم قیمت کنیم ترسیدیم سکته کنیم با شوهرم

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
دوستان اینجا بمن گفتن سکه بهتره منم هدفم اینه سکه بگیرم

شماتحقیق کردی؟از طلافروشیاسکه بگیرم ؟

ترو خدا نخر.... بزار بانک سودشو دست نزن.... تو اوج گرونی رفتیم 25ملیون طلا اب شده خریدیم فرداش9ملیون ...

اخه پولم خرج میشه حقوق شوهرم کمه میخام ک دستش نزنم اینم وام گرفتم برای روز مبادا