سلام الان دو هفته بیشتره که دختر ده ماهم شکمش زیاد کار میکنه همزمان سرما هم خورده ولی شدید نیست داره خوب میشه سرماش.قبلا روزی دو بار می رفته الان هر روز 5بار کار میکنه.اولشم دکتر بردم پری لاکت داد شبی نیم سی سی اثری نداشت کی دی لاکت هم روزی یه پود بهش میدم تو آب سیب باز همونه.اصلا بی قرار نیست فقط تا عذا می خوره و بیرون میره همه کارای خونگی هم کردم کشک دوغ ماست موز پوره سیب درختی و زمینی.. تغییری نمی کنه همش میگم شدید نیست خوب میشه خودش با این تغذیه ها ولی هر روز همینه چی کار کنم !!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرتون دوباره دکتر ببرم یا که به این کارای خونگی دل خوش کنم شوهرم میگه شدیدکه نیست ولی خیلی ناراحتشم طفلک این جوری از بین میره روزی 5بار بیرون روی!!!
عزیزم من دخترمو چند تا دکتر بردم برا اسهال میگفتن ویروسه نیاز ب انتی بزوتیک نداره .طفلی یکسال ونیمش بود آخرش یه فوق تخصص بردم تو کرج دکتر صباغیان شربت مترونیدازول بهش داد خوب شد . فقط قرص جلوگیری نمیخوری ؟؟
مولتیشو قطع کن . برو از داروخونه بپرس ببین شربت مترونیدازول برا بچه ده ماه میشه دختر منم یکماه اسهال بود . اخرس فوق تخصص برامون اینو نوشت با قرص ویتامین d3