2777
2789
عنوان

یه امشب بیخیال غم و غصه

358 بازدید | 25 پست

به خدا دلم ترکید بس که اومدم نی نی سایت تاپیک غم و غصه و خیانت و دعوا و جر و بحث خوندم. یه امشب بیاین بگیم بخندیم.

هر دم از جانم آوای عشق بر میخیزد❤                           تنهایی وقتی برات معنی پیدا میکنه که شریک زندگیت تو خیلی از لحظه های مهم زندگیت نباشه. اما همین که بایه نگاه پر عشق کنارت قرار میگیره و دستاشو دور شونه هات میپیچه هرچی حس بدِ تو وجودت دود میشه و از بین میره. اون موقع است که از ته دل میگی خـــدایـــا شـــکـــرت🌺❤🌺          خـــدایـــا شـــکــرت دارممم مــادر مـیشمم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطره. سوتی. جوک.عکس. هرچی که خنده داره بزارید.

هر دم از جانم آوای عشق بر میخیزد❤                           تنهایی وقتی برات معنی پیدا میکنه که شریک زندگیت تو خیلی از لحظه های مهم زندگیت نباشه. اما همین که بایه نگاه پر عشق کنارت قرار میگیره و دستاشو دور شونه هات میپیچه هرچی حس بدِ تو وجودت دود میشه و از بین میره. اون موقع است که از ته دل میگی خـــدایـــا شـــکـــرت🌺❤🌺          خـــدایـــا شـــکــرت دارممم مــادر مـیشمم  

مــــــــــــــــــــــن دارم چـــــــــــــاق میشم

خدایاشکـــــــــــــــــرت خدایا مرســــــــــــی😍😍😍😍😍

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

والا من خودم چند روز پیش خانواده شوهرم اومده بودن خونه ما. اولین بارشون بود بعد ازدواجم میومدن. من عادت دارم بعضی شبا تو خواب راه میرم.

روز دوم. نصفه شبی بیدار شدم‌ دیدم بغل پدر شوهرم خوابم.

والا من خودم چند روز پیش خانواده شوهرم اومده بودن خونه ما. اولین بارشون بود بعد ازدواجم میومدن. من ع ...

وااااااای خیلی بد شد. چه عادتی داریااااا

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
وااااااای خیلی بد شد. چه عادتی داریااااا

والا بیچاره شدم به خاطرش. یه بار سر راه رفتن پام شکست. یه بارم از پله افتادم سرم شکست.