2777
2789

سلامممم 

میشه از تجربیاتتون بگید؟خیلی سخته دوری از خانواده؟؟؟خواستگار دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه از همه لحاظ خانواده خوبی هستن اما بخاطر اینکه از خانوادم دور میشم ومیخوام بگم نه...شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟اونایی که از خانوادشون دورن پشیمونن که چرا با همشهری خودشون ازدواج نکردن؟؟؟یا فرقی نداره ..توروخدا کمک کنید نمیخوام تصمیم اشتباه بگیرم

بستگی داره وابستگی های هر شخصی با یکی دیگه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ازدواج ندارم ولی یه خواستگار داشتم از تبریز که با هم دوست بودیم و عاشقش بودم اومد خواستگاری پدرم گفت باید بیاد تهران اونم قبول نکرد وبعدها از هم جدا شدیم خیلی خاطره تلخی شد برام اما الان خوشحالم که نشد چون طاقت دوری مادرم و خواهرمو ندارم

با خدا باش و پادشاهی کن

منم شهردیگه ازدواج میکنم گلم وهیچ مشکلی هم ندارم ادم هرجامیدونه خوشبخته بایدباشه 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست

من که شهر خودمونم ولی دو تا دوست همدانی و تبریزی دارم که سالهاست شیراز زندگی میکنن زندگیشونم خوبه به نظرم بستگی به روحیات خودت و شخصیت طرف مقابلت داره روحیات من برای زندگی تو یه استان دیگه اصلا سازگار نیست

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘

من دورم،ولی چون از هردو خانواده دوریم مشکلی نداریم 

اگه باید بری شهر اون آقا خوب نیست

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بستگی به میزان وابستگی خودتون داره و اینکه بتونید با خانواده همسرتون رابطه برقرار کنید و اگه قراره خانه دار باشید یکم سختتر و از همه مهمتر اگه اخلاق همسرتون خوب باشه این دوری خیلی کم حس میشه و چند ساعت با شهر خودتون فاصلست؟