2777
2789

راستش من 36 هفته هستم سونوگرافی بهم گفت بچت 3200 هس و به اندازه 38 هفته رشد کرده و ممکنه زایمانت زودتر بشه.ولی دکترم میگه ما به تاریخ سونو کار نداریم و تاریخ خودمونو مدنظر قرار میدیم.البته ژنتیک بچه درشت رو هم داریم ممکنه تا زایمان بچم خیلی درشت بشه و چون سزارین هم نمیذارن بشم یکم میترسم چکااااااااااار کنم؟

انگار دیروز بچهها گفتن سزارین انتخابی ازاد شده

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چیییی؟

یعنی دیگه طبیعی اجباری نیست.البته منم اینجا شنیدم نمیدونم 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

منم همین بودم دقیقا

خودم اصرار به طبیعی داشتم ولی اصلا نشد

چهل هفته بود ۴۲۰۰ بود

شاید شما زودتر زایمان کردی یا لگنت عالی بود

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یعنی دیگه خودمون انتخاب میکنیم سزارین یا طبیعی؟ 

چی خوردی وزن بچه خوب شد؟

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

اره دوستم نی نیش 3800 بود.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم