2777
2789

وای خاک برسرممم صورتت افتضاح میشه که 

چرااااااا واقعننن

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر؟؟ من دانشجو بودم با یکی از دوستام اینکارو کردیم البته نمیدونستم اسیده تو عطاری بود‌. جاش رو صورتم موند.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
وای خاک برسرممم صورتت افتضاح میشه که  چرااااااا واقعننن

اون اسیدی ک فکرمیکنین نیست،منم ی خال داشتم محلول اسیدی ازداروخونه گرفتم گفته بود اطراف خالوکرم بزن اصلاب اطراف نخوره فقط ب خال بزن،زدم خالم سیاه شد افتاد

اون اسیدی ک فکرمیکنین نیست،منم ی خال داشتم محلول اسیدی ازداروخونه گرفتم گفته بود اطراف خالوکرم بزن ا ...

اخجون

بگو چی بگم ب دارخونه؟

من ی خال دارم گوشتی نیست اینم میره؟ دوسش ندارم رو گونمه

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
اسید نشنیدم قدیما نخ محکم میکشیدن دور خال  خال میفتاد    

خال برجسته نبود که برای من. یه لکه سیاه به اندازه دو میلی متر روی گونه ام. از همین خال معمولی ها که هم سطح پوست هست‌

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اسمشو یادم نیست عزیزم حدود۵سال پیش استفاده کردم بری داروخونه راهنماییت میکنن

رنگش قهو ه ای؟

من ارایشگاه برام زدباخلال دندون بعدسیاه شدافتادیکم دیگه مونده دوباره بایدبزنه 

اگه داروخانه داره خودم بگیرم بزنم چون خیلی خال دارم

روش استفاده اشم نوشته؟

رنگش قهو ه ای؟ من ارایشگاه برام زدباخلال دندون بعدسیاه شدافتادیکم دیگه مونده دوباره بایدبزنه  ...

تویه ظرف کوچیک قهوه ای رنگه مثل شیشه شربت خودش تقریبا زرد رنگه،،باگوش پاکن فقط باید به خال زده بشه اطرافشوبایدکرم بزنی ک به اطراف نخوره