2777
2789
عنوان

برادرم فوت شد بخاطر شادی روحش دعا بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 57 پست

عزیزم خدارحمتش کنه درکت میکنم داداش عزیز دل منم ۸سال پیش فوت کرد ۲۵سالش بود حالتونو خوب درک میکنم خدابه مادرت وشما صبربده خیلی سخته مادرمن که داغون شد.الانم همونطوره فقط آرومترشده خیلی ناراحت شدم

🩷🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم ٣٤ ساله بود ٢ سال كنارمون نيست خيلي سخته مجردم بود تو خونه جاش خيلي خاليه صداي خنده هاش زنگ درش كه هرشب ساعت ١٠ از كار ميومد 

اسفندماه تازه رفت چكاپ كامل داد عيد سرحال همه مهمونا ميگن عيد چقدر ميگفت وميخنديد يهو از ارديبهشت حالت تهوع و سردرد شديد گرفت يهو مگه ميشه باور كرد در عرض ٢ ماه ٢١ خرداد از دستش داديم هنوز باورم نميشه

خواهر منم ٣٤ ساله بود ٢ سال كنارمون نيست خيلي سخته مجردم بود تو خونه جاش خيلي خاليه صداي خنده هاش زن ...

خدا همه ی رفتگانو بیامرزه

خواهر شما بابت چی؟سردردش خوب نشد؟بیمارستان فوت کرد؟

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍

[QUOTE=80548124]خدا همه ی رفتگانو بیامرزه خواهر شما بابت چی؟سردردش خوب نشد؟بیمارستان فوت کرد؟[/QUOTE

تشخيص نميدادن خيلي دير تشخيص دادن ميگن توده سرطاني اطراف بيني اينقدر ديرگفتن كه چشاشم از دست داده بود😭😭😭 حتي مارو نديد و رفت كلاً ٢ ماه آخره فقط تو بيمارستان بود يادم نميره ميگفت خسته شدم دلم براي خونه تنگ شده😭😭😭