2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست
😔😔بمیرم

خدا نكنه، ولي منم خيلي ناراحت ميشم، چون همه حيوانات رو دوست دارم هر حيووني رو در حال ناله ببينم اذيتم ميكنه. هوا هم سرده و گربه ها بدون غذا نميتونن زياد دوام بيارن، اينه كه فكر نكنم اصلا كاري بشه كرد. 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نكنه، ولي منم خيلي ناراحت ميشم، چون همه حيوانات رو دوست دارم هر حيووني رو در حال ناله ببينم اذيت ...

همچنان صداش میاد نمیدونم چشه اعصابم خورده واقعا

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
من خودم یه کلیپ دیدم هم جیغ میزد هم ناله میکرد

من از وقتي چشم باز كردم گربه داشيتم تا الان، پس اونقدري وارد هستم به موضوع كه نظر بدم، بيشتر از اوني هم كه فكر كني زايمان گربه ديدم، اگر هم ناله اي باشه انقدر بلند نيست كه كسي تو ساختمانهاي اطراف بشنوه، و چند روز هم ادامه پيدا نميكنه.

بخدا از بس اینجا بچه دیدم که متاهله و دفاع هم می‌کنه از رابطه جنسی زودرسش حالم از هر چی رابطه ست بهم ...

جامعه ما تبدیل شده به جامعه حشریت همه چیزو تو رابطه میبینن دیگه نمیفهمن زندگی یه قسمتش رابطس

همچنان صداش میاد نمیدونم چشه اعصابم خورده واقعا

اين كه ميگي مدت طولاني هست كه صداش مياد يا گير كرده يا همونطور كه حدس زدي كسي اذيتش ميكنه. سعي كن بهش فكر نكني. متأسفانه كاري نميشه كرد.

اين كه ميگي مدت طولاني هست كه صداش مياد يا گير كرده يا همونطور كه حدس زدي كسي اذيتش ميكنه. سعي كن به ...

😔بیچاره چند ماهه شایدم جاییش شکسته