2777
2789

سلام دوستیا 

یه هفته دیگه تولد پسرمه . دوستام با بچه هاشون دعوتن .

شما برنامه های تولدتون واسه بچه ها چجوریه همیشه ؟ اولین ساله تولد می گیرم و تجربمم کمه . 

اول عصرونه بعد کیک  و دسر و بعد کادو و بعد بازی واسه بچه ها خوبه ؟ 

شما چه ترتیبی پیشنهاد میدید واسه یه جشن خوب و شاد ؟

بازیا ؟

خوراکیا ؟

غذا ؟ مرسی از همتون پیشاپیش .😘😘😘😘

عصرونه چی میدی؟

به نظر من فینگر فود درست کن.الویه تو باگت اما لقمه های کوچیک تو نت بزن میاد دیزاینش.سیب زمینی که داخلش پنیر پیتزا هست هم بچه ها دوست دارن.

تم تولد و یه عالمه بادکنک ست باهاش.

اگه بتونی براشون استخر توپ درست کنی خیلی بهشون خوش میگذره.

تولد گل پسرت هم مبارک😍

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بازیها : رنگ آمیزی، پازل ، لگو خونه سازی ، حدس کلمه ، مارپله 

خوراکی : پاستیل ، پفیلا ، چیپس ، پفک ، بستنی، سالاد میوه

غذا: لازانیا ، الویه ،ژامبون تنوری ، همشون به صورت فینگرفود

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عصرونه چی میدی؟ به نظر من فینگر فود درست کن.الویه تو باگت اما لقمه های کوچیک تو نت بزن میاد دیزاینش ...

مرسی عزیزم 

اتفاقا توپک پنیری تو ذهنم اومد 

به نظرت اول عصرونه بدم یا اول کیک 

همش فکر می کنم بچه ها واسه کیک عجله خواهند داشت😂

بازیها : رنگ آمیزی، پازل ، لگو خونه سازی ، حدس کلمه ، مارپله  خوراکی : پاستیل ، پفیلا ، چیپس ، ...

مرسی عزیزم . چه بازیای خوبی گفتین. به نظرت همون اول که اومدن با چی ازشون پذیرایی کنم ؟ 

شیرکاکائو و شربت ، بعد یکم هله هوله بعد کیک ، بعد میوه و آخر هم غذاها و بعدش هم چای و بای بای ، البته بازم نظر خودتون مهمه😉 تولد گل پسرت مبارک

مرسی عزیزم  اتفاقا توپک پنیری تو ذهنم اومد  به نظرت اول عصرونه بدم یا اول کیک  همش ...

به نظرم اول عصرونه بدی بهتره 

کیک باشه اخر

از طرفی اگه کیک رو اول بدی عکسارو میتونی همون اول که خودت مرتب ترس و پسرت خسته نشده بندازی عکسا بهتریشه اینجوری

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
ولی هنوز به زمان مناسب برای کیک نرسیدم😫

یکم پذیرایی شدن مهمونا و بازی کردن کیک رو بیارین . ما معمولا این کار رو انجام میدیم