2777
2789
عنوان

خلاصی از جوووش

120 بازدید | 14 پست

سلام 

من ۲۹ سالمه و تمام بدنم و صورتم از ۱۱ سالگی جوشای چرکی و بزرگ و قرمز میزده. هزارتا متخصص رفتم. 

۱۵۰۰ تا روکوتان خوردم. ازیترومایسین داکسی سایکلین و هزارتا پماد و لوسیون. اما بازم جوش میزنم. 

موهام همش میریزه و یکم پریودمم نامرتبه .  تخمدان پلی کیسیتیک دارم. جدیدا فهمیدم سنگ صفرا هم دارم. 

پیشنهادی دارین برای  رفعع جوش؟ اعتمادبه نفسم بشدت اومده پایین 

حجامت مفیده؟

فعلا بی امضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدي راكوتانم جواب نداد؟؟ من فك ميكردم تيره اخره

روکوتان نهایتا ۳۶۰ تا مجازه من سه دوره مصرف کردم.  خوب خوب بودم موقع استفاده.  شش ماه هم هنوز اثر دارو رو بدن هست. اما از بین میره. 

فعلا بی امضا
الان واسه پلی کیستیک دارو چی مصرف میکنی؟! واسه پریود نامنظمت قرص مدرفم واستات نداده بهت؟!

والله نرفتم دکتر برای پلی کیستیکم. آزمایش دادم که برم.هنوز مراجعه نکردم. قرص پلی کیسیتیک چیه؟  قبلش پریودم منظم بود. الان از وقتی دکتر آزمایش نوشته دوماه دوماه پریود میشم. 

فعلا بی امضا
هم دردیم منم دارم برای پلی کیستکم دارو میخورم بهتر شده جوشام باید دارو بخوری برا مبینان پوستت هم خوب ...

برای پلی کیستیک شما چی مصرف میکنی؟ تغییراتت چیا بوده؟

فعلا بی امضا
روکوتان نهایتا ۳۶۰ تا مجازه من سه دوره مصرف کردم.  خوب خوب بودم موقع استفاده.  شش ماه هم ه ...

عههه اخه دختر خالم خيلي جوش جوشي بود يه دوره زير نظر پزشك با ازمايش ماهانه خورد الان پوستش مثه صورته نوزاده!!!! همه دست ميكشن ببينن واقعا كرم پودر نزده ! خيلي ماه شد من ك خييييلي دلم ميخواست بخورم 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
منم همين مشكلو دارم تا وقتي سيپروترون كامپاند مي خوردم خيلي بهتر بود و جوش نميزدم سرم ديرتر چرب ميش ...

سیپروترون قرص جلوگیریه نه؟ بعدش قطع کردی دوباره مثه اولش شد؟

فعلا بی امضا
والله نرفتم دکتر برای پلی کیستیکم. آزمایش دادم که برم.هنوز مراجعه نکردم. قرص پلی کیسیتیک چیه؟  ...

ببین واسه کیست که بری دارو میده وجوش هات خیلی خوب میشه منم مثل شما بودم

در کنارش الوورا هم استفاده کن که اگر لک جوش داری پوستتو روشن کنه

عههه اخه دختر خالم خيلي جوش جوشي بود يه دوره زير نظر پزشك با ازمايش ماهانه خورد الان پوستش مثه صورته ...

دقیقا پوست شفاف و آینه ای میشه. اینش خوبه اما بعضیا بعد از قطع دوباره جوش میزنن. مثه من بیچاره 

فعلا بی امضا
ببین واسه کیست که بری دارو میده وجوش هات خیلی خوب میشه منم مثل شما بودم در کنارش الوورا هم استفاده ...

وای ممنون ازت. پس ممکنه با داروهای اون پوستم بهتر شه. الان انگار رو گونه هام پر از تاوله. انقدر جپشهای بزرگ و دردناکیه. دلم برای همسرم میسوزه آخه 

فعلا بی امضا