مثلا من خودم به شخصه یادگرفتم قدره بچه هامو بدونم .قدره زندگیمو بدونم ناشکر نباشم .این زندگی منه وهر چیزیش به خودم مربوطه در صورتی که قبلا اینجوری نبود تفکرم اینو مدیون دوستای خوبمم .حالا شما هم بگید چی یاد گرفتید که حسه خوبی بهتون داده
تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدر شوهرم رو دونستم و با ذات بعضی از نزدیکان آشنا شدم فهمیدم چه فکری دارن.
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
نی نی سایت باعث شده رو جاریم زوم بشم 😂😂 تا قبلش بهش بی توجه بودم اللان از راه دور در حال بررسیش هستم 😂
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چیزای عجیب زیاد دیدم حالا راست یا دروغ رو نمیدونم اما زندگیای عجیبی دارن بعضیا . انرژی منفی خیلی زیاده اینجا باید خیلی مراقب باشیم تو زندگیمون تاثیر نذاره . من بیشتر تاپیکهایی که راجع به نی نی هست به دردم خورده وگرنه تاپیکای خیانت و این چیزا که زیادم پربازدید میشه رو کامل نمیخونم و دنبال نمیکنم