2777
2789
خدا چرا انقدر ساکت نشسته نمیخواد کاری کنه ؟ یکی یه چیزی بگه قلبم داره می ترکه چرا انقدر دنیا بی رحمه همه به فکر خودشونن؟ متنفرم از آدمای آب زیر کاه دنیا پس خدا تو کجایییییییی؟ تو که میگی عدالت منم ..............؟
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا کییییییییییییییی صبر.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
ادم میبینه کسایی که حلال حروم سرشون نمیشه م دام بالا میرن و بالاتر خیلی راحتم این پولارو میخورن ولی ما که مدام در تلاشیم و جون کندن بعد ده سال رسیدیم جایی که یه بچه نه چندان مایه دار میخاد تشکیل زندگی بده
من خسته ام انققققدددددددددددددر می تونم خوب صحبت کنم که حد نداره درباره قضا و قدر و حکمت و هزار تا چیز دیگه ولی الان قاطی کردم فقط میخوام همه چی تموم شه وای از دست این بنده های خدا ........... انقدر زندگی آرومم رو همه به گند کشیدن هیچ کس ارزش محبت کردن نداره چقدر ما ساده ایم مگه خدا نمیگه از حق الناس نمی گذرم مگه نمیگه جواب ظالم میدم مگه نمیگن چوب خدا صدا نداره پس کی میخواد جواب خیانت و نامردی ها روبده متنفرم از همه نامردی ها
ارامش عزیزم درست میگی ولی یه وقتایی ادم به اینم شک میکنه درسته پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی حتما بدبختی میاره همه چی از تلاش ادما برای بدست اوردن همین پول نشأت میگیره
رسم دنیا اینه فکر میکنی ما ها هیچ کدوم مشکل نداریم به خدا فقط نفسمون مونده آنقدر داغونیم که نگو و نپرس دیگه صبر هم حدی داره به قرآن از هیچ کس خیری ندیدیم از هیچ دیروز خواهرم رو شوهرش تا د مرگ زده میگی چیکار کنیم چه کاری از دستمون میاد بابا نداریم که جلوش وایسته بزرگی نداریم که بره یه سیلی بهش بزنه موندیم تو کار خدا تا کی درد تا کی عذاب
هر زنی ممکنه واسه همسرش ملکه نباشه........اما هر دختری واسه پدرش پرنسسه!!!
عزیزم دیر و زود داره اما حتما صبرت جواب میده منم یه اتفاقاتی برام افتاد که حالم از تو خرابتر بود اما ناچارا صبر کردم و... بعد 2 سال الان نتیجه ش و دیدم و همه اونایی که اذیتم کردن به سزاشون رسیدن
خدایا …با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و نا ممکن ها ممکن …دوستت دارم
Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics