2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا همین چای کهنه رو بخور 😢😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 251 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نکنید از این کارا اخه چایی دیروز رو چطور میشه خورد😐😐

من تازه عروسی کردم هروقت شب چایی دم میکردم صبح بیدار میشدم همونو میخوردم شوهرم اینقد گفت نخوره وقتی چایی بمونه سمی میشه خطر داره دیگه نمیخورم حساس شدم

چای کهنه خوردن خوب نیست ولی وقتی که گذاشتی تایپ کنی اللن چای تازه دم میخوردی 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
معلم

خوش به حاااالتتتتت فقط میتونم بگم خیلییییی دغدغه ات ابتداییه رو دست من زدی تو حساسیت کسی رو دستم نزده بود😁😁😁

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑