2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز تومرحله ثبت اسناده خیلی طول میکشه لعنتی

چی داره مگ؟ چجوری توقیف کردی؟ من شوهرم هیچی نداره فک کردم آدمه اخلاق داره ولی لجباز یکدندست زندگیم داره تباه میشه گفتم طلاق میگیرم گفت نمیدم گفتم پس مهرمو میگیرم گفت کارمو ول میکنم وقتی بیکارم حداقل قسط واس مهر میزنن درسته؟؟؟؟ 

چی داره مگ؟ چجوری توقیف کردی؟ من شوهرم هیچی نداره فک کردم آدمه اخلاق داره ولی لجباز یکدندست زندگیم د ...

نمیدونم دقیقا شوهرمن بااعتماد به نفس میگه ماهی 500 می‌برند براش 

نمیدونم دقیقا شوهرمن بااعتماد به نفس میگه ماهی 500 می‌برند براش 

البته مردها اینجوری میگن ک بترسیم ی وکیل خوب بگیری قسط زیاد میزنه ولی فایده ام نداره چون اینجور مردا همش بازی درمیارن

چندمیلیونی توبانک داشت توقیف شد که هنوز چیزی به من ندادند درحد 4 میلیون یه خط دائمی داشت ویه ماشین که چون ارزشی نداره زیاد قیمت نداره میگند اگه بفهمه میره تقاضا میده ازتوقیفی درش میاره 

البته مردها اینجوری میگن ک بترسیم ی وکیل خوب بگیری قسط زیاد میزنه ولی فایده ام نداره چون اینجور مردا ...

باید 17 میلیون بریزم برای مهریه ام به حساب دادگاه همون اول، وکیل بگیری فکرکنم اعسارم رد بشه بعدم خودش رفته تقاضا طلاق داده منتظرم ببینم دادگاه چقدرمهریه میبره 

چندمیلیونی توبانک داشت توقیف شد که هنوز چیزی به من ندادند درحد 4 میلیون یه خط دائمی داشت ویه ماشین ک ...

من شنیدم ی خونه ی ماشین مال خودش میمونه چون مایحتاج حساب میشه اگ چیز دیگه ای داشت ازش میگیرن

باید 17 میلیون بریزم برای مهریه ام به حساب دادگاه همون اول، وکیل بگیری فکرکنم اعسارم رد بشه بعدم خود ...

من چکارکنم ک شوهرم گفته طلاقت نمیدم باید بیای باهام شهرستانشون زندگی کنم منم گفتم نمیام. کاش تو قباله شرط مسکن میذاشتم با من باشه. چقد اشتباه کردم. میخواد منو ببره تو ی شهرکوچک اندازه روستاست😭

من شنیدم ی خونه ی ماشین مال خودش میمونه چون مایحتاج حساب میشه اگ چیز دیگه ای داشت ازش میگیرن

اره میشه مستثنیات دین. همه قانون‌ها به نفع مرده من 2 میلیون تاحالا خرج شکایتهام شده هنوز یه قرون ازش نتونستم بگیرم 5ماهه توراه دادگاهم

یه چیزی به عنوان عسر وحرج داریم میتونی بعداز کلی دوندگی مهرحلال جون آزاد کنی 

از همون اول باید توافقیش کرد چون آخرشم همونه با این قوانینشون. طرف معتادهذکتک میزنه چاقو زده راحت قسر دررفت اخرش توافقی شد