2777
2789
عنوان

پریودی

149 بازدید | 18 پست

سلام 

من هفتم اذراورژانسی خوردم روز بیست ودوم پریودشدم دیگه دی ماه پریودنشدم بی بی چک هم میزنم میزنم.بنظرشمابخاطراورژانسیه یاچی؟چیکارکنم پریودبشم زعفرانم خوردم یکی دوروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من مثل توشدم تازه من سه روز پشت سرهم اورژانسی خوردم الانم ۸ ماهمه 

سه روزپشت سرهم چرا خب یکی میخوردی؟خدانکنه من باردارباشم.علایمی داشتی تواون وقت که اینجوری شدی؟وقتی پریودشدی پریودیت چجوری بود؟

سه روزپشت سرهم چرا خب یکی میخوردی؟خدانکنه من باردارباشم.علایمی داشتی تواون وقت که اینجوری شدی؟وقتی پ ...

مثلا خواستم محکم کاری کنم .زمان پریودم خیلی کم بود فک میکردم قرثا هورمونامو بهم ریخته 

مثلا خواستم محکم کاری کنم .زمان پریودم خیلی کم بود فک میکردم قرثا هورمونامو بهم ریخته 

قبلا چجوری بود تواون زمان چقد شد؟دردداشتید قبلا ؟کامل بهم میگید وروخدا علامتون و همه چی

و اینکه من عقدم بکارتم دارم رابطه از مقعدبود اونجاخالی شد ولی ازاخر مشکوک شدم یک روزونیم بعدش اورژانسی رو خوردم الان اینجوری شدم

چندباردیگه هم خوردم به فاصله های تقریبا یک ماه

و اینکه من عقدم بکارتم دارم رابطه از مقعدبود اونجاخالی شد ولی ازاخر مشکوک شدم یک روزونیم بعدش اورژان ...

پس اگه اینجوری باشه احتمال حاملگیت خیلی کمه نگران نباش پربوویتم قرصا ریخته بهم احتمال ۹۰ درصد همینطوره 

قبلا چجوری بود تواون زمان چقد شد؟دردداشتید قبلا ؟کامل بهم میگید وروخدا علامتون و همه چی

قبلا عادی بود این بار خیلی کم بود ک بعد فهمیدم بخاطر لانه گزینی بچه بوده .علائمم ک من خیلی بی حال بودم درستو حسابی عذانمیخوردم نوک سینم دست میخورد دردمیگرفت 

قبلا عادی بود این بار خیلی کم بود ک بعد فهمیدم بخاطر لانه گزینی بچه بوده .علائمم ک من خیلی بی حال بو ...

من هیچی ندارم پریودیمم خونریزی زیادی داشتم تا صبح روز چهارم بعد دوروز لکه داشتم دردای پریودی روهم مثل همیشه داشتم.