2777
2789

لبین الان برای خونه تو منطقه ی خود ما مهرویلا که روب بالا هست.

متری حدود ۷ تومن هست. و متوسط متراژ ه۱۰۰ ب بالا هست.

حالا اینو متوسط گفتم یکم بالا پایین داره دیگه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

چقدرخوبه که هستین بچه هاخیلی کمکم کردین مرسیییی

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرخوبه که هستین بچه هاخیلی کمکم کردین مرسیییی

عزیرم اگه بازم نیاز بود در خدمتم.

سوالی داشتی هستیم عزیزم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عزیرم اگه بازم نیاز بود در خدمتم. سوالی داشتی هستیم عزیزم

فدات بشم روی ماهتومیبوسم

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
بلین کرج رو چقدر میشناسی؟ کرج مثل تهران نیست. مثلا فلان محله خوبه تو کرج حتی عظیمیه که مثلا بالاش ...

دقیقا همه جاش یه بوم و دو هواس 

با یه خیابون جای خوبو بدش جدا شده 

مثلا مهر شهر 

بلوار شهرداریم مهرشره کیانمهرم مهر شهره ...

😘واسم صلوات بفرستید😘
وای من عاشق شاهین ویلام شلوغ پلوغه دوس دارم  ولی متاسفانه دوره ازاول کرج که به تهران نزدیکه&nb ...

اررره منم عاشق اینجام جای خلوت اصلا دوس ندارم،ولی زیادم ب اتوبان دور نیستا چند وقت دیگه همت باز میشه 

اررره منم عاشق اینجام جای خلوت اصلا دوس ندارم،ولی زیادم ب اتوبان دور نیستا چند وقت دیگه همت باز میشه ...

تازه دارن میسازن؟

مثلاچندمین میشه ازمصباح تاشاهین ویلا؟

اره خیلی از کاراشو انجام دادن،سال دیگه افتتاح میشه،از مصباح اگه ترافیک نباشه ۲۰مین

تازه بی ترافیک اگه اونوبسازن ۲۰مین؟؟؟؟؟خیلی دوره لامصب 

مصباح گرونتره فک کنم یه ۱ملیونی متری ازشاهین ویلا

تازه بی ترافیک اگه اونوبسازن ۲۰مین؟؟؟؟؟خیلی دوره لامصب  مصباح گرونتره فک کنم یه ۱ملیونی متری ا ...

مگه شما نمیخای از شاهین ویلا بندازی تو اتوبان؟خب از شاهین ویلا تا اتوبان کلا ۵دیقه راهه ،زیر گذر و بلوار اینا زدن خیلی راحت شده 

مگه شما نمیخای از شاهین ویلا بندازی تو اتوبان؟خب از شاهین ویلا تا اتوبان کلا ۵دیقه راهه ،زیر گذر و ب ...

ازاول کرج (سمت مصباح و...)تاشاهین ویلاکلییییی راهه