پیتزابانوشابه مدیر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 عنوان به نظرتون خرج ۱زندگی(به جزمسکن،خرجای یه خونه منظورمه)توی کرج چنددرصدارزونتراز زندگی توتهرانه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 71 پست منظورم جای متوسط کرج به نسبت جای خوب تهران هست توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 1397/11/04 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 لبین الان برای خونه تو منطقه ی خود ما مهرویلا که روب بالا هست.متری حدود ۷ تومن هست. و متوسط متراژ ه۱۰۰ ب بالا هست.حالا اینو متوسط گفتم یکم بالا پایین داره دیگه فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 چقدرخوبه که هستین بچه هاخیلی کمکم کردین مرسیییی توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 چقدرخوبه که هستین بچه هاخیلی کمکم کردین مرسیییی عزیرم اگه بازم نیاز بود در خدمتم.سوالی داشتی هستیم عزیزم فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 عزیرم اگه بازم نیاز بود در خدمتم. سوالی داشتی هستیم عزیزم فدات بشم روی ماهتومیبوسم توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 بلین کرج رو چقدر میشناسی؟ کرج مثل تهران نیست. مثلا فلان محله خوبه تو کرج حتی عظیمیه که مثلا بالاش ... دقیقا همه جاش یه بوم و دو هواس با یه خیابون جای خوبو بدش جدا شده مثلا مهر شهر بلوار شهرداریم مهرشره کیانمهرم مهر شهره ... 😘واسم صلوات بفرستید😘
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی میبوسمت 😘😘😘😘 😘واسم صلوات بفرستید😘
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17804 وای من عاشق شاهین ویلام شلوغ پلوغه دوس دارم ولی متاسفانه دوره ازاول کرج که به تهران نزدیکه&nb ... اررره منم عاشق اینجام جای خلوت اصلا دوس ندارم،ولی زیادم ب اتوبان دور نیستا چند وقت دیگه همت باز میشه
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 اررره منم عاشق اینجام جای خلوت اصلا دوس ندارم،ولی زیادم ب اتوبان دور نیستا چند وقت دیگه همت باز میشه ... تازه دارن میسازن؟مثلاچندمین میشه ازمصباح تاشاهین ویلا؟ توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17804 تازه دارن میسازن؟ مثلاچندمین میشه ازمصباح تاشاهین ویلا؟ اره خیلی از کاراشو انجام دادن،سال دیگه افتتاح میشه،از مصباح اگه ترافیک نباشه ۲۰مین
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 اره خیلی از کاراشو انجام دادن،سال دیگه افتتاح میشه،از مصباح اگه ترافیک نباشه ۲۰مین تازه بی ترافیک اگه اونوبسازن ۲۰مین؟؟؟؟؟خیلی دوره لامصب مصباح گرونتره فک کنم یه ۱ملیونی متری ازشاهین ویلا توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17804 تازه بی ترافیک اگه اونوبسازن ۲۰مین؟؟؟؟؟خیلی دوره لامصب مصباح گرونتره فک کنم یه ۱ملیونی متری ا ... مگه شما نمیخای از شاهین ویلا بندازی تو اتوبان؟خب از شاهین ویلا تا اتوبان کلا ۵دیقه راهه ،زیر گذر و بلوار اینا زدن خیلی راحت شده
پیتزابانوشابه مدیر استارتر عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 مگه شما نمیخای از شاهین ویلا بندازی تو اتوبان؟خب از شاهین ویلا تا اتوبان کلا ۵دیقه راهه ،زیر گذر و ب ... ازاول کرج (سمت مصباح و...)تاشاهین ویلاکلییییی راهه توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم