2777
2789
سعادت آبادالان متری ۲۰ملیونه کلاباهیچ جای کرج قابل مقایسه نیست گلی من اینجامستاجرم  اجاره کردم ...

از نظر فرهنگ و ساکنینش و همچنین بافت شهری و کلاسش گفتم 

😘واسم صلوات بفرستید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت خونه رو بده متری چند 

عزیزم جاش مهم نیست من میخوام ببینم هزینه هام پایین میادیانه جای عالیش هم مدنظرم نیست

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
عزیزم جاش مهم نیست من میخوام ببینم هزینه هام پایین میادیانه جای عالیش هم مدنظرم نیست

عمده ی هزینه شما این کرایه ی ماهی ۳ تومن هست که قطعا تو کرج پایین تر هست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

کلااصلامنظورم مسکن نیست 

تمام خرجهاجزخریدن مسکن

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
عمده ی هزینه شما این کرایه ی ماهی ۳ تومن هست که قطعا تو کرج پایین تر هست

بیام کرج حتمامیخرم 

زمانی میام که بتونم بخرم

رو هزینه های زندگی زیاد مانوور نده چون خیلی فرق نداره 

اون بستگی داره به اندیشه اقتصادی خودت 

ک هرجا باشی چجوری و از کجا خرید کنی 

ولی از نظر هزینه مسکن خیلی خیلی فرق داره

😘واسم صلوات بفرستید😘
رو هزینه های زندگی زیاد مانوور نده چون خیلی فرق نداره  اون بستگی داره به اندیشه اقتصادی خودت&n ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی 

میبوسمت

کلااصلامنظورم مسکن نیست  تمام خرجهاجزخریدن مسکن

عزیرم من میگم شما باید ببینی برای مسکن تو کرج چقدر میخوای هزینه کنی

بعد از بین اونومناطق مناسب ترین رو انتخاب کنی

وگرنه مثلا سرآسیاب و ته مارلیک هم جزو کرج هست ولی قطعا تا خود کرج و مهرشهر و عظیمیه و جهانشهر سطح زندگی زمین تا آسمون فرق داره و اونجاها خیلی ارزون تر از بقیه مناطق هست.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
بیام کرج حتمامیخرم  زمانی میام که بتونم بخرم

خب این عالیه

الان حدودا برای خرید چقدر میخوای هزینه کنی؟

عزیرم من میگم شما باید ببینی برای مسکن تو کرج چقدر میخوای هزینه کنی بعد از بین اونومناطق مناسب ترین ...

نه ته مارلیک نه جهانشهر 

متوسط یعنی بین این دوتاگلی 

عزیرم من میگم شما باید ببینی برای مسکن تو کرج چقدر میخوای هزینه کنی بعد از بین اونومناطق مناسب ترین ...

الان شوهرم بود میگفت سراسیاب و مارلیکو جز کرج نیارید اونا جز ملارد و استان تهرانن  با کرج فرق داره 🤣🤣🤣

😘واسم صلوات بفرستید😘

فعلامشخص نیست چقدرجورمیکنم بچه ها 

نه ته مارلیک نه جهانشهر  متوسط یعنی بین این دوتاگلی

بلین کرج رو چقدر میشناسی؟

کرج مثل تهران نیست.

مثلا فلان محله خوبه

تو کرج حتی عظیمیه که مثلا بالاش هست ی خیابون ها و محله هایی ش اصلا ب درد نمیخوره.

برادهمین اول باید ببینی چقدر برا خرید خونه میخوای هزینه کنی

بعد بگیم خب حالا مثلا با این پول کجاها بهتره

نه ته مارلیک نه جهانشهر  متوسط یعنی بین این دوتاگلی

باغستان اشتراکی

شاهین ویلا

میخوای نزدیک تر باشی به اتوبان 

بنفشه هم خوبه ولی شهرکه اما موقعیتش خوبه دسترسی راحت به مترو و اتوبان داره و فرهنگشم خوبه 

😘واسم صلوات بفرستید😘