2777
2789

اصولا قیمت گوشت و مرغ و لوازم سوپر مارکتی تو اکثر کلان شهرا یکیه پس تهران و کرج نداره

حالا گوشت و مرغ تو شهرستانا تقریبا یک سوم ارزون تره 

خزینه حمل و نقلم تهران ب صرفه تره چون مترو و اتوبوس و بی ارتی همه جا هست ولی کرج مث تهران همه جاش نداره ک اتوبوساشم داغونه 

😘واسم صلوات بفرستید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کدوم منطقه کرج مد نظرت هست اصلا واقعا بین مناطق کرج هم تفاوت زیاده

من سعادت آبادم میخوام بیام یه جای کاملامعمولی کرج

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
وای سالیان خیلی گرون بود ولی خوب الان همه جا گرونه

من همیشه برا بچه ها از سالیان خرید میکنم

واقعا کیفیت ش متفاوته 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
شما کدوم منطقه کرج مد نظرت هست اصلا واقعا بین مناطق کرج هم تفاوت زیاده

مناطق متوسطش کجاهاست؟

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
جای شلوغ مد نظرته یا اروم ؟  سعادت اباد فقط با جهار باندی قابل قیاسه

شلوغ

من سعادت آبادم میخوام بیام یه جای کاملامعمولی کرج

جای معمولی تو کرج یعنی کجا

شاید جای معمولی شما با نظر ما فرق داشته باشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
جای شلوغ مد نظرته یا اروم ؟  سعادت اباد فقط با جهار باندی قابل قیاسه

چهارباندی کجاس

مهرشهر.بلوار شهرداری خوبه

عظیمیه بعصی خیابونوهاش خوبه بعضی هاش رو من نمیپسندم

مهرویلا رو میپسندم خودم هم ساکن هستم. سطح فرهنگی اجتماعی ش بالاس

بلوار شهرداری مهر سهر جای خوبیه و فرهنگ خوبی داره  ب نظرم بهتدین جای کرجه

سعادت آبادالان متری ۲۰ملیونه کلاباهیچ جای کرج قابل مقایسه نیست گلی من اینجامستاجرم 

اجاره کردم ۱۰۰ملیون ماهی ۳ملیون اجاره برای خونه ۸۰متری کلاتهران آشغاله متنفرم ازش