2777
2789

منظورم جای متوسط کرج به نسبت جای خوب تهران هست

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

یعنی یکی ازمحله خوب تهران بره محله متوسط کرج چقدرخرج کلی زندگیش پایین میاد؟

خوردوخوراک ولباس وخریدو...

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق داره دیگه.حداقل ۳۰ درصد گرونتر

تهران گرونتره؟

فرق داره دیگه.حداقل ۳۰ درصد گرونتر

چیاارزونتره؟میتونی جزئی بگی؟

تا حالا کرج زندگی نکردم و از هزینه هاش خبر ندارم

ولی طبیعتا  زندگی تو تهران  خیلی هزینه داره !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خیییلی میاد پایین،کرج همه چیش ارزون تره واقعا،قابل مقایسه نیستن

گلم میتونی بگی چیاش ارزونتره؟

یعنی یکی ازمحله خوب تهران بره محله متوسط کرج چقدرخرج کلی زندگیش پایین میاد؟ خوردوخوراک ولباس وخریدو ...

ببین من کرج هستم اما خرید لباس اتفاقا بیشتر تهران انجام میدادم البته تو حراج.چون کرج مرکز خرید خوب کم داره.البته این مال قبل گرونی ها بود.خورد و خوراک ارزونتر میشه اما

فرق خیلی زیادی نداره

سوپری ها که همه جا قیمت یکسان هست. و قیمت مصرف کننده.

گوشت امروز کرج کیلو ۱۰۱ تومن

فقط میوه و تره بار  محله ی متوسط کرج از بالا شهر تهران ارزون تره

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
کرج قیمت خونه هاش نصف تهرانه

عزیزم نوشتم به جزمسکن

ببین من کرج هستم اما خرید لباس اتفاقا بیشتر تهران انجام میدادم البته تو حراج.چون کرج مرکز خرید خوب ک ...

برو وقتی گوهردشت آف میخوره لباس کیف کفش همه چی بخر هم جنساش خوبه هم خیلی قیمت پایین میاد🤗