2777
2789

خانومای خانه دار از کی شروع می کنین تمیزکاری کنین؟

من نگرانم دست تنهام با دوتا بچه کوچیک کارمم زیاده😣

اول خرید بعد خونه تکونی یا برعکس؟🤔

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

مرگ بر خونه تکونی

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی کار نکرده دارم یسری وسایل قدیمی رو باید بفروشم و تعویض باید برا اتاق بچه ها و سیسمونی خرید کنم

خرید عیدم هست

تمیزکاری هم کارگر میگیرم ولی حس هیچکمدوم نیس

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
خريد رو بزار  از نيمه دوم اسفند كه حراجي هاهم بيشترن

فکر خوبیه

من همیشه کارهای تمیزکاری رو کم کم میکنم بخاطر بچه کوچیک

اول خونه تکونی بعد خرید. ادم با خیال راحت خرید کنه البته اگه خرجا بزارن. من قراره همین هفته شروع کنم. سه ماهه اسباب کشی کردم زیاد کثیف نیس. دلی اول اشپز خونمو مرتب میکنم. داخل کمدا. بعدشم میام پذیرایی و اتاقا. دیوارا رو دستمال بکشم..بوفه رو تمیز کنم بعدم اتاقا. 

من خونم تمیزه فقط ۳ تا پرده دارم بشورم که کلا کارش ۱ روزه(برج ۶ همه چیزو شستم من مستاجرم قردادم برج ۶ به ۶)؛خونم مهمون زیاد نمیاد بچم ندارم،جفتمونم شاغلیم زیاد خونه نیستیم.خودمم وسواس دارم هروز خونمو تمیز میکنم نمیزارم کثیف بشه.

خرید عیدم نمیکنم.

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
بشین بنویس از امروز تا عید چند روز داری... لیست کارهارو هم بنویس هر روز فقط یه کارو انجام بده..حتی ا ...

ممنون عزیزم یه کمی یادداشت کرده ام کارم زیاده ۲۰ موردی میشه بنظرت از الان شروع کنم از طرفی هم مادرشوهرم مریضه سرمون به اون گرمه

ممنون عزیزم یه کمی یادداشت کرده ام کارم زیاده ۲۰ موردی میشه بنظرت از الان شروع کنم از طرفی هم مادرشو ...

ارههه خرد خرد کار کن... هر روز یه کم..خودتو خسته نکن .وسایلای داخل کابینتو ریز بشور..بالا کابینتا.. یه دفعه میبینی کلی زمان مونده و خونت تمیزززز

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
من فکر میکردم الان اف میزنن و اسفند گرونه

الان كاراي زمستون اف ميخوره 

ولي ١٥ اسفند به بعد ديگه حراجي ها ميان و قيمت هاشون مناسب تره

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ