2777
2789
عنوان

رستورانهای خوب اصفهان.... خیر ببینید الهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2993 بازدید | 25 پست
نه عزیز 

اهان میخاستم پیج رستوران اصفهان و بودم انواع رستورانها با مکاناشون معرفی کرده بود

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان میخاستم پیج رستوران اصفهان و بودم انواع رستورانها با مکاناشون معرفی کرده بود

دست گلتون درد نکنه ... نه ندارم متاسفانه 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
بازم ممنونم بازم ممنون که معرفیش کردی 

خواهش میکنم عزیزدلم

کلا اگه وقتشو داشتین برین رستوران شب نشین وشهرزاد خوبن 

هتل عباسی وآسمان هم غذاهای خوبی داره.

تو خود میدون امام هم دوغ وگوشت فیل بخورین 

یه حایی هست اسمش چاه حج  میرزاس 

فضای لاتی وسنتی داره 😁ولی بد نیست

کافه نارون هم خوبه میدون امامه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
خواهش میکنم عزیزدلم کلا اگه وقتشو داشتین برین رستوران شب نشین وشهرزاد خوبن  هتل عباسی وآسمان ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

مرسی از راهنماییت عزیزم

😘😘

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
من شب نشين و خيليييي دوست دارم اما نزديك ميدون نيست تو خيابان اتشگاس نزديك ميدون فقط نمكدان ميشناسم ...

شب نشین قیمتاش چه جوریه مثلا سینی سه نفره اش حدودا چنده؟؟؟؟

خواهش میکنم عزیزدلم کلا اگه وقتشو داشتین برین رستوران شب نشین وشهرزاد خوبن  هتل عباسی وآسمان ...

گلم عکسهای رستوران شب نشین رو دیدم عاشقش شدم فقط قیمت حدودیش تو چه رنجیه مثلا سینی سه نفره اش چقدر درمیاد

گلم عکسهای رستوران شب نشین رو دیدم عاشقش شدم فقط قیمت حدودیش تو چه رنجیه مثلا سینی سه نفره اش چقدر د ...

عزیزم کلا رستوران شهرزاد وشب نشین رستوران های عالی با کیفیت غذایی خوب هستن 

قیمتاشم به نسبت جاهای دیگه بالاست.

قیمت غذاهارو دقیق یادم نیس بخدا شرمنده

میتونید زنگ بزنید وقیمت بگیرید ازشون

عزیزم کلا رستوران شهرزاد وشب نشین رستوران های عالی با کیفیت غذایی خوب هستن  قیمتاشم به نسبت جا ...

ممنونم گلم 😍😍😍

ممنونم گلم 😍😍😍

قربونت بشم😍