2777
2789
عنوان

خیانت

306 بازدید | 19 پست

سلام.دوستان من تا امروز خیلی به نامزدم اطمینان داشتم و نشون میداد خیلی دوستم داره ولی امروز که با اجازه خودش خواستم رمز اینستاشو عوض کنم متوجه شدم با یه خانومی در ارتباط بوده و چت کرده که آشنا هم هست و شوهر داره.البته نمیدونم رابطشون تا چه حدی بوده.ولی از وقتی که با من آشنا شده خیلی کم جواب اون خانومو داده اونم شاکی شده و گفته تو که گفتی تاهرجا بخوای هستم چرا جوابمو نمیدی.البته اون خانوم از رابطه ما خبرنداره.شما بگید چیکار کنم؟مستقیم بهش بگم یا غیر مستقیم.چه تضمینی ازش بگیرم که دورم نزنه و منم نپیچونه.زود کمکم کنید خیلی به هم ریختم دارم داغون میشم

واقعا نامزدته یا دوستت؟؟؟

اگه نامزدته با همون پیج نامزدت بهش پیام بزن بگو که نانزدشی و بگو یه بار دیگه مزاحمت ایجاد کردی به شوهرت میگم! با نامزدت هم سرسنگین باش تا فک نکنه هر غلطی دلش خواست میتونه بکنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ارتباط با ازدواج با ایشون تجدید نظر کن گلم،در ابتدا ارتباط با زن که متاهل بوده کار فرد با شرافت نیست دوم وقتی با شما نامزد کرده باید قطع میکرده ارتباطو نه که فقط کم کنه،باید به مشاور مراجعه کنید و ایشون تلاش برای اصلاح خودش کنه وگرنه این رفتارها چیزی نیست که با قول دادن درست شه،باید حتما به مشاور حاذق مراجعه کنید

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

معمولا پسرایی که با خانم‌متاهل دوست میشن فقط دنبال لذت هستن و میدونن که رابطه عاطفیشون عاقبت نداره

پس تو اگر بعد از عقد خلا جنسی رو براش پر کنی دیگه دنبال این کارها نمیره

یکی از دوستای متاهل من با یه پسره دوست بود و رابطشون فقط فیزیکی بود و از عاطفه خبری نبود

من چیکارکنم منم کات کنم

شما موضوت با شوهرته، فرق داره 

ولي بستگي داره به رابطه شون، من بودم يه جنحال تو خونه خاله به با ميكردم و يه مدت هم قهر ميكردم تا حسابي بترسن، ولي اين در صورتيه كه بحث جنسي يا عشق و عاشقي نبوده باشه و فقط در حد يه صميميت بوده باشه

ابجی زندگی اولش هس. شاید دوست اجتماعی بوده 

دوست اجتماعی هم اسم جدیده بی غیرتیه!! 

مرد و زنی که پایبند یه زندگی مشترک با کسی هستن جای نامحرم دیگه ای تو زندیگیشون نیست چون آخرش بلاخره یه وابستگی بهم پیدا میکنن!! خب از همجنس خودش دوست اجتماعی پیدا کنه!!! 😐😒

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶