2777
2789
عنوان

بیشعور نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 74 پست

عجب

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا رابطه دوستانه رو نباید وارد زندگی زناشویی کرد  

بله خودم خیلی دلیلا واس این کار میبینم اما این ک فک میکنن دختر مجرد تو کف شوهرای ایکبیری اوناس خیلی زور داره اخه پسر کمه بچسبن ب مرد متاهل 😏

مجردا زياد خودشونم حال نميكنن با متأهلا بگردن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

با توجه به چیزهائی که خودتون گفتین پس همه چیز قطعی نیست و احتمال وقوعش هست و احتیاط هم شرط عقل هستش و باید به اون خانومها حق بدی عزیزم که شرط عقل رو بجا بیارن!

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

حرص نخور گلم

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
بله خودم خیلی دلپیلا واس این کار میبینم اما این ک فک میکنن دختر مجرد تو کف شوهرای ایکبیری اوناس خیلی ...

عزیز دلم همه که مثل شما اینقدر خوب و پاک نیستن شما خودتو نگاه نکن من بین دوستام زیاد دیدم با شوهرای رفیقشون ریختن رو هم 

دوستای دوران مجردی از سر تنهایی بود ادم مجبور بود اخلاق گند همشون تحمل کنه و چه سواستفاده هایی که نمی کنند

حالا که طرف ازدواج کرده و همدم داره چرا وقتش با دوستای دیگه اش بگذرونه فقط اخلاق همسرش تحمل می کنه بس :)) و سو استفاده هم نمی کنه ازش