2777
2789
عنوان

سلام ببخشین مامان ها بیایین

87 بازدید | 6 پست

بچه ے خواهرم دو ماهش هست دست هاشو هی میبره ب طرف گوش هاش و  رنگ پے پے اش سبز رنگ هست و شنیدیم میگن اگه پے پیه بچه سبز باشه بدون که گوش بچه درد میکنه نخندین بخدا ما هم شنیدیم☺برای گوش های بچه ے دو ماهه چیکار کنیم؟؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم سبز باشه سرما خورده

برای گوش درد هم ببریدش دکتر معاینه کنه عفونت نداشته باشه خدانکرده

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

اهان مرسے پس ببریم دکتر

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

پی پی سبز که نشونه بیماری نیست بخاطر عملکرد رنگدانه های روده اس

ولی مادر بزرگم میگه مدفدع سبز بچه یعنی شکم بچه و پهلوهاش سرماخورده که باید بایه دستمال گرمش کنیم

قهـــــر کــــردن...‌باکنـــار گذاشتـــن خیلـــی فرق داره، مــــن خیلــی هارو کنــــار گذاشتم ولـــــے باهاشون قهـــــر نیستم.