2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون من این کارو انجام بدم

220 بازدید | 16 پست

من ده ساله ازدواج کردم.سال دوم ازدواجم حاملگی خارج از رحم داشتم و دیگه حامله نشدم چون چسبندگی شدید لوله داشتم.حتی لاپراسکوپی هم جواب نداد.دوماه پیش آی وی اف کردم ک فقط س تا جنین داشتم و انتقال دادن و منفی شد.بعد ب این فکر افتادم ک باز برم دنبال آی وی اف اما جنینمو بدم آبجیم برام نگه داره.آبجیم 35سالشه و دوتا پسر داره و حتی س ماه پیش حامله شد ولی گفتن پوجه و دارو خورد سقط شد.بنظرتون کار درستی هست..هم اینکه وابستگی ب بچه پیدانمیکنه؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرت راضیه؟تو رودروایسی گیر نکنه؟ شوهرش راضیه؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اگه شخص غریبه رو انتخاب کنی بهتره اگه بچه هاتون بزرگ بشن بچه شما و بچه خواهرتون به هیچ عنوان نمیتونن ازدواج کنن باهم اما رحم جایگزینی خودش مشکلی نداره ولی بهتره غریبه باشه

تا خدا با من است زمانه با من است .
تاجایی ک میدونم یه سری قوانین شرعی داره این کار،دقیق نمیدونم ولی میگن کسی ک بچه دونفردیگه رو توشکمش ...

نه این برای کسیه که تخمک رو از شخصی که رحم اجاره یا جایگزین میده بردارن واسپرم مال مردی باشه که همسرش نمیتونه خودش تخمک تولید کنه که فردی که رحم جایگزین میده نباید متاهل باشه و مدت نه ماه صیغه مرد میشه تا زایمان .

تا خدا با من است زمانه با من است .
شاید پیدا کرد همسرت و همسرش راضین؟

فعلا ک راضین..تا ب عمل برسه نمیدونم دیگه شوهر آبجیم قبول کنه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢